spechtu Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Witam! Od niedawna jestem posiadaczem audi a4 avant z 2006 roku z nawigacją RNS-E, posiadam do niej oryginalną płytę "Audi Navigation plus (RNS-E) Digital Strassenkarte Westeuropa Version 2006_1" 8P0 919 884 K - problem w tym , że nie ma na niej mapy Polski - jak zapewne wszyscy wiecie. Teraz moje pytanie: Czy jeżeli zakupię płytkę z 2010 roku (np taką: http://www.allegro.pl/item1009048975_mapa_audi_rns_e_dvd_an_europa_pl_2010_a3_a4_a6.html) czy będzie mi to chodziło? Jeżeli takiej opcji nie ma to, która mapa ma największe pokrycie PL ? Proszę o możliwie szybką odpowiedź, ponieważ czeka mnie niebawem dalszy wyjazd a chciałbym zakupić mapkę przed podróżą - w końcu jak jest zintegrowana navi z samochodem to po co dodatkowa na szybie?
marecki.b Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ta z aukcji bedzie ok, wszystko bedzie działać, pokrycie prawie 100%
lex57 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Z tą płytą wszystko będzie śmigać OK ,są na niej nawet polne drogi
Rekomendowane odpowiedzi