Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Jakie były ori lusterka w S4 B5?? a może to od rs'a??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. czy w s4 b5 ori obudowy lusterek były z aluminium?? i ile warto zapłacić za takie??

Opublikowano

nie wydaje mi sie, były chyba normalne lusterka

Opublikowano
  • Autor

3f19cc5615c4cd93.jpeg

a to będą lusterka z rs'a??

Opublikowano

Nie jestem pewien, bo RS4 miał chyba symetryczne :mysli:

Opublikowano

3f19cc5615c4cd93.jpeg

to sa chyba ze srebrnej a4 :gwizdanie:

Opublikowano

3f19cc5615c4cd93.jpeg

to są normalne lusterka, RS ma symetryczne

• 3 lata później...
Opublikowano

A czy do jakiegos rocznika były lusterka o innym kształcie a pozniej o innym? Przepraszam za kotleta ale nie znalałem podobnego tematu. Chodzi mi o to jakie lusterko do a4 b5 po lifcie 05.99r.

Opublikowano

Wszystkie a4 bez rs miały małe prawe lusterko.

B6 ma już takiej samej wielkości lusterka.

Lusterko przed liftem:

LUSTERKO ZEWNĘTRZNE LEWE AUDI A4 B5 96r NAMAX (3779135292) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Po lifcie:

LUSTERKO ELEKTRYCZNE LEWE AUDI A4 B5 LIFT 99-01 FL (3777854672) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

Zadzwoń i zapytaj ale chyba tak.

Napisz lepiej jaką masz koncepcję:naughty:

Opublikowano
A czy do jakiegos rocznika były lusterka o innym kształcie a pozniej o innym? Przepraszam za kotleta ale nie znalałem podobnego tematu. Chodzi mi o to jakie lusterko do a4 b5 po lifcie 05.99r.

Nie prawda !!

Po roku 1999 (II lift) prawe lusterko było OPCJONALNIE większe. Tzn. były A4 z małym i dużym prawym lusterkiem, zależnie od konfiguracji przy zakupie, a więc nie tylko RS.

Opublikowano

Dzieki za wszystkie odpowiedzi. Musze kupić nowe lusterko bo w moim szkielet jest pekniety (przy tej dużej sprezynie od skladania). Jak bym wiedzial ze szkielety w przedlifcie i po lifcie sa takie same to nic tylko kupic byle jakie i przełożyć szkielet. No nic. Mam nowy nabytek i po przesiadce z a80 jest poprostu jeszcze nie wszystko jasne.

Opublikowano

Nie prawda !!

Po roku 1999 (II lift) prawe lusterko było OPCJONALNIE większe. Tzn. były A4 z małym i dużym prawym lusterkiem, zależnie od konfiguracji przy zakupie, a więc nie tylko RS.

Nie zrozumielismy sie.

Wiem ze lusterka roznily sie ksztaltem przed i po lifcie zas mi chodzi o tzw ucho szreka tj te mniejsze prawe lustro i tylko RS-a wychodzila seryjnie z symetrycznymi lustrami w b5

Opublikowano

Nie zrozumielismy sie.

Wiem ze lusterka roznily sie ksztaltem przed i po lifcie zas mi chodzi o tzw ucho szreka tj te mniejsze prawe lustro i tylko RS-a wychodzila seryjnie z symetrycznymi lustrami w b5

Ja nie piszę o kształcie, tylko właśnie o tym "uchu szreka" jak to nazwałeś... B5 w II lifcie miały symetryczne lusterka jako opcję. Czyli konfigurując auto przy zakupie wybierałeś czy chcesz małe ("szrekowe") czy duże (symetryczne) prawe lusterko. Czyli od 1999 roku wychodziły B5 z symetrycznymi lusterkami, takimi jak w RS :wink:

Opublikowano

Oj chyba nie bo kazdy wali z angola,jakby było z europejczyka chłopaki by juz o tym wiedzieli:decayed:

Opublikowano
Oj chyba nie bo kazdy wali z angola,jakby było z europejczyka chłopaki by juz o tym wiedzieli:decayed:

No nie każdy! Tylko co niektóre. Jak ktoś dopłacił to ma symetryczne. Więc na rynku są z lusterkami symetrycznymi jak i niesymetrycznymi.

Chodziło o to, że napisałeś, że symetryczne to tylko RS, a to nie prawda. Zwykłe B5 również takowe się trafiały.