Kowi87 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 A może od razu silnik z F 14 wsadzić :polew: . Fakt, były wersje 4.2, ale moim zdaniem to jednak za dużo zachodu i szkoda kasy na to. Szybciej by było poszukać już jakąś S4 z 4.2. Tu chodzi o bude B5
Sakul Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Sorki, pomyliłem typoszereg . Oczywiście w B5 było maks. 2.7 Bi-T. Ale dalej uważam, że to poroniony pomysł, ale jak kto woli. Moim zdaniem szkoda kasy i czasu na takie zabawy. Wolałbym tą kasę dołożyć do nowszego modelu z 4.2 pod maską.
Kowi87 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Sorki, pomyliłem typoszereg . Oczywiście w B5 było maks. 2.7 Bi-T. Ale dalej uważam, że to poroniony pomysł, ale jak kto woli. Moim zdaniem szkoda kasy i czasu na takie zabawy. Wolałbym tą kasę dołożyć do nowszego modelu z 4.2 pod maską. eee nie sztuka kupić seryjne szybkie auto :gwizdanie:
Sakul Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Więc tym bardziej nie rozumiem pomysłu takiego przedsięwzięcia. Nigdy nie odnosiłem się przychylnie do przeszczepiania serca samochodu. Co ORI to ORI.
Rekomendowane odpowiedzi