ptaku999 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 witam od jakiegoś czasu gdy zmieniam biegi (sprawa dotyczy tylko zmiany w gorę, 1-2, 2-3 ...) słyszę takie jak gdyby puknięcie dochądzące jak mi sie wydaje z tylnej części auta. Zaznaczam, że owe stukniecie nie występuje zawsze przy zmianie biegów lecz co jakiś tam czas. Bylem juz z tym u mechanika i nic mu nie udalo sie znalezć. W bagazniku tez nic mi niem a prawa latac bo robilem juz nawet tak ze wszystko wyjalem co mialem w aucie a dalej bylo to samo. Proszę o rady.
SotoM Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 może to paliwo się przewraca w zbiorniku.... ja u siebie jak mam 3/4 BQ to jak ruszam 1...2...3 to z tyłu chlupnie paliwo...i słychać taki dźwięk jakby to cos w zawieszeniu... zatankuj się po korek i zwróć uwagę czy będzie to występować... z kolesiem o tym rozmawiałem który tazke ma A4 avanta i mówi ze u niego tez coś takiego słychać...
MATIUS Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 mam to samo i nadal pracuje nad tym :hi: :wallbash:
wiktorsam Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 U mnie też paliwo chlupie. Najgorzej jest jak zatankuję pod korek i przejadę jakieś 100 km, czyli około 7 litrów mniej . Co tankowanie mam przez to wrażenie że mi się zawieszenie kończy
ptaku999 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2010 mam to samo i nadal pracuje nad tym :hi: :wallbash: znajdziesz rozwiązanie to wal bo chlupiące paliwo zdecydowanie wykluczam pozdro
Rekomendowane odpowiedzi