Michał 966 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Witam Moim problemem jest zbyt wolne wkręcanie się na obroty mojej audiczki, i niekiedy (nie zawsze) załącza się turbina na wolnych obrotach co to może być może już ktoś miał taki przypadek, może mógł by mi ktoś w jakiś sposób pomóc? ? Bardzo bym prosił o pomoc gdyż ja już nie mam siły i pomysłu w szukaniu tez usterki. Powiem też że turbina była przekładana już od innej audicy, przepływomierz też wężyki podciśnień powymieniane, zawór N75 był przełożony, dolot szczelny filtry wszystkie jakie są były wymienione i nic. Już brak sił...
Michał 966 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Tak wpinał się i tam coś mówił o zbyt małej ilości powietrza no ale przepływomierz wymieniony turbina była już wsadzona inna na 100% dobra, dolot szczelny i teraz już nie wiem co to może powodować
Orange Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 zobacz skąd jestem i jak coś to zapraszam zrobimy logi
goldi Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Coś mi się zdaje że ten mechanik się nie zna za dobrze i naciąga cie na niepotrzebne koszta
Rekomendowane odpowiedzi