Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Telewizor LCD 37" - 40" do PS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja się w pełni zgadzam że Samsungi mają dobry obraz :) ale nigdy samsunga nie kupie bo kuzyn pracujący od 2 lat w media expert nie przyjął na gwarancję innego telewizora niż samsung :) samsungi się psuja i to w dużych ilościach - i to jest mój jedyny zarzut do tych telewizorów. Philipsa kupiłem, bo miał w miarę dobry obraz, była promocja w Euro (nie chciałem z neta) i mój brat i ojciec mają LCD philipsa od kilku lat i działają bezawaryjnie

Opublikowano

Noo, a właśnie moja rodzina wychowana na Sonych i teraz w wynajętym mieszkaniu też jest 28-29" Sony jakiś chyba z 20 letni i ma jeszcze niezłe kolory, a pilotem to można by takiego Pudziana z nóg zwalić ;). Pytanie o DLNS WI-FI... W Samsungach C650 taki wynalazek jest? Bo że w kablu to wiem, ale mi w tym momencie bardziej bezprzewodowe chyba będzie potrzebne...

I niestety muszę potwierdzić fakt o psujących się Samsungach - szwagier ma i po niecałym roku matryca poszła. Dobrze, że sobie gwarancje przedłużył do 5 lat w tym sklepie...

A Sony chyba teraz ma(, albo już) podpisało umowę na matryce z Sharpem. Nie wiem ile w tym prawdy.

Szkoda, że teraz robi się taką chińską masówkę - choć może w niektórych firmach jest jakiś bardziej szczelny proces kontroli... Taką mam nadzieję, jeśli będę brał Soniaka (z tej firmy jeszcze w mojej rodzinie nie było naprawy, niby Philipsa rzeczy które miałem też nigdy nie były reperowane... - ehh ciężki wybór, pewnie i tak wszystko sprowadzi się do Kasy w końcu :) ).

Opublikowano

U mnie starszyzna w rodzinie również nie chce widzieć nic po za Sony ;D pomimo tego że 1 TV naprawiany był już 4 razy i za każdym razem podobna rzecz padała a TV nie był już na gwarancji.

Oczywiście Samsung z serii C650 wspiera moduł WiFi który nie jest dołączony do zestawu ale można zamontować.

Wrzucam link do specyfikacji:

http://www.samsung.com/pl/consumer/tv-audio-video/televisions/lcd-tv/LE40C650L1WXXH/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=spec&fullspec=F

Opublikowano

Ojciec kupował na mistrzostwa świata w 2006 roku LCD i wybrał najwyższy model philipsa dostępny na rynku. Ja kupiłem niedawno swojego i sprawdzam gdzie był składany (miałem nadzieje, że tam gdzie ojca, bo ojca śmiga bezawaryjnie) ale niestety zonk. Mój wyprodukowany w Tajwanie składany w Polsce :kox: ojca w całości wyprodukowany i złożony w Belgii.. i to jest robota, ale niestety trzeba trochę położyć :thumbdown:

Opublikowano

ja się w pełni zgadzam że Samsungi mają dobry obraz :) ale nigdy samsunga nie kupie bo kuzyn pracujący od 2 lat w media expert nie przyjął na gwarancję innego telewizora niż samsung :) samsungi się psuja i to w dużych ilościach - i to jest mój jedyny zarzut do tych telewizorów. Philipsa kupiłem, bo miał w miarę dobry obraz, była promocja w Euro (nie chciałem z neta) i mój brat i ojciec mają LCD philipsa od kilku lat i działają bezawaryjnie

Kompletna bzdura. Na jaki egzemplarz trafisz taki masz... znam wiele osob ktore ma samsungi wlasnie z seri b... nikt nigdy nie mial z nimi problemu. Ja osobiscie mam 32b650 uzywam jako monitora. Tv chodzi srednio 10 godzin dziennie od marca 2009. Zero jakichkolwiek problemow. Z kazdym sprzetem jest tak samo jak i z samochodami. Trafisz na dobry egzemplarz... bedziesz sie cieszyl bezawaryjnoscia... trafisz pechowo bedzie co chwile stal w serwisie. Ja nie polecam samsungow bo sa bezawaryjne czy ladnie wygladaja... Dla mnie liczy sie tylko jedna cecha... ladny obraz a za taka kase jak samsung nie kupisz nic lepszego niestety. Awaryjnosc pozostawiam szczesciu :)

Opublikowano

no ale czemu bzdura :polew: ja Ci mówię jak jest, od 2 lat nie przyjął innego telewizora niż Samsung :thumbdown: możesz mi wierzyć albo nie ;) ja żaden fanboy Philipsa nie jestem, a swojego kupiłem, tak jak wyżej napisałem, z 3 powodów: dobra cena, ładny obraz, 2 inne philipsy w rodzinie, z którymi nie było problemu.