Arthur_tt Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 Witam wszystkich. Mam pytanie w sprawie przedniego zawieszenia. Chodzi o to ze, przy kazdej hopce i dziurce mam dosc glosny stukot w zawieszeniu, i tak samo stuka przy lekkim hamowaniu. Co to??? Wahacze, kacowki, stabilizatory??? :confused4:Prosze o pomoc
Wihajster Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 wszystko moze byc musisz zlokalizowac + łączniki stabilizatora
mrog Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 Sprawdz przede wszystkim końcówki drążków i wahacze metodą ręczno-wzrokową.
przemko201 Opublikowano 16 Lipca 2007 Opublikowano 16 Lipca 2007 pewnie masz wybite gorne wahcze lub łącznik jest walniety sprawdz na poniesionym samochodzie czy maja luz gorne wahacze najczesciej to one siadaja dolne rzadziej pozdro
lukaszek13ns Opublikowano 16 Lipca 2007 Opublikowano 16 Lipca 2007 Obstawiam tez na laczniki stabilizatora najczescie, jak sa walniete to czuc stuki, ale wahacze tez sprawdz.
Arthur_tt Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2007 No i mam to łączniki stabilizatora!!! Teraz mam cisze i spokój. Pozdrawiam [br]Dopisany: 02 Sierpień 2007, 18:06 _________________________________________________A stukot wyczuwany na pedałach przy hamowaniu byl przez naderwaną gumę (prawie wogle jej nie było) w łączniku wahacza dolnego. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi