agart Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 Mam małe kłopoty z klapkami od klimy, cały czas słychać jakieś stuki i szmery . Nawet jak wyłączę nawiew one cały czas sie przestawiają . Proszę o pomoc co mam z tym zrobić .
agart Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Opublikowano 6 Lipca 2007 Dzięki.Myślisz że to pomoże że są jakieś błędy??
mozilla Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 Nie sprawdzisz nie dowiesz się przetestuj kodami klimatronika może coś jest nie tak z potecjometrami w silniczkach klap??
agart Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Opublikowano 6 Lipca 2007 Jestem z tego zielony.Audiczke mam dopiero 4 miechy wszystko super tylko te klapki.Musze podjechać do mechanika i podpiąć ją do kompa. Myślę że ją wyleczy
Lukas Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 samo podpiecie do kompa to jej nie wyleczy tylko dowiesz sie co jest nie tak i gdzie grzebac. przetestuj kodami klimatronika w B6 kody z B5 nie dzialaja
agart Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Opublikowano 6 Lipca 2007 Jestem z Oświecimia może ktoś z okolicy wyośli mi te kody. Chętnie podjade[br]Dopisany: 06 Lipiec 2007, 19:14 _________________________________________________To może podjechać do serwisu?? Oni pewnie to naprawią. Tylko ciekawe ile zaśpiewają??
Rekomendowane odpowiedzi