Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Instalacja car audio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Czekamy.Całosc wezmiemy do kupy na koncu i zrobimy nowego posta co i jak.Narazie pokolei.Wiecej zdjec by sie przydało.

Opublikowano

Trochę wyobraźni i przenieść schemat do b6-stki, nie widzę w tym żadnego problemu..

Opublikowano

schemat to my znamy.. tylko jak rozbebeszyć drzwi krok po kroku żeby nic nie urwać, złamać... i je wygłuszyć? no i jak zdemontować progi i tylną kanape żeby ładnie przeprowadzić kable do bagażnika?

Opublikowano
  • Autor

Własnie sie dowiedzialem ze jezeli chesz odkrecic blache za glosnikiem tzreba jechac do mehcnaika .Trzbe ponoc sciagac szybe.

Opublikowano

hejka ,kable prądowe wewnątrz poprowadziłem u siebie taka palstikową rynienka którą idzie wiązka chyba tylna.Tylko trzeba zdjąć fotel przedni ,kanapę i oparcie,żeby częściowo zdemontować wykładzinę od strony kierowcy

Opublikowano

dajesz maty na wew. blachę przed prowadnicą szyby,wewnętrzne części boczne drzwi (trochę jest zabawy bo to cienkie paski,potem kładziesz maty na blachę z dziurami po całości ,po przykręceniu dystansu uszczelniasz go wokół i powinno być git).Pamiętaj o jakimś sensownym przymocowaniu kabla od głośnika ,żeby pod wpływem basu nie latał

Opublikowano
  • Autor

Jaka mate preferujesz na te dziury?Musi byc w miare twarda zeby sie nie odkształciła?

Opublikowano

wiesz ja własnie nie dałem twardych bo bałem sie ,że z czasem popękają,dałem miękkie-są elastyczne przynajmniej ...

Opublikowano
  • Autor

No a jak przykleilem maty od srodka z wewnatzr gdzie te dziury.Pewnie trudno tam operowac reka?

Opublikowano

Robiąc drzwi klientom pod mocniejsze zestawy, zawsze namawiam do zamknięcia otworów technologicznych blachą.

Stosuję najczęściej blachę Al 1,2mm. Zdecydowanie poprawia się kick, gdyż kubatura drzwi nie zmienia się pod wpływem ruchu membrany.

Żadna mata nie będzie na tyle sztywna i zawsze będzie "pulsować" na większych dziurach.