bushi Opublikowano 6 Lipca 2006 Opublikowano 6 Lipca 2006 Wiatm może trochę babski temat ale mam problem kolega przez przypadek roztarł mi gumę do zucia na siedzeniach jak to skutecznie zlikwidować???Pozdrawiam
Radek321 Opublikowano 6 Lipca 2006 Opublikowano 6 Lipca 2006 Jak to by było na spodniach to do zamrażarki i wykruszyć no ale siedzenia do zamrażarki nie włożysz :mrgreen:
Gość Murzyn Opublikowano 6 Lipca 2006 Opublikowano 6 Lipca 2006 1.wzic lodu do woreczka i zmrozic to miejce i guma sie wykruszy 2.jak cos zostanie to przylozyc gazete, podrzac zelazkiem i resztki wybrac jakas twarda szczoreczka do zebow Wiatm może trochę babski temat To wymyslila moja siostra
bushi Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Opublikowano 6 Lipca 2006 Radek 123 dobry text z tą zamrażalką hmmm moze się uda .Jednak sposób proponowany przez Murzyna się sprawdzi------------ > wielkie dzięki dla siostry Murzyn hehehhe
Radek321 Opublikowano 6 Lipca 2006 Opublikowano 6 Lipca 2006 No pomysłsiostry murzyna jest chyba bardziej wykonalny :mrgreen:
grzesioo Opublikowano 6 Lipca 2006 Opublikowano 6 Lipca 2006 ja tak zrobiłem, wziąłem woreczki z lodem i zamrażałem i to daje się wykruszyć. Troche to trwa, to co się dało odkleić to odkleiłem reszta lód i cierpliwość. Słyszałem że jak się takie powietrze w sprayu (jak używają w serwisach komputerowych http://www.allegro.pl/search.php?string=powietrze&category=2&country=1 ) obróci do góry dnem i psika to mrozi ale czy na pewno to nie wiem, trzeba sprawdzić
malinator Opublikowano 6 Lipca 2006 Opublikowano 6 Lipca 2006 co do sprezonego powietrza to sie zgadza grosze kosztuje a przy okazji wyczyscisz sobie kompa a jak odwrocisz pojemnik do gory nogami, sprezone powietrze zacznie mrozic i to dosc skutecznie pozdro
bushi Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Opublikowano 6 Lipca 2006 Wielkie dzięki panowie sądzę że teraz już sobie z tym poradzę. Jeszcze tylko kusi mnie ta zamrażalka Radka321 Ale co tam jak szalec to szalec :!: .Powaznie to racja spray z pow. to ciekawy pomysł jutro zabieram sie za czyszczenie
Gość Murzyn Opublikowano 7 Lipca 2006 Opublikowano 7 Lipca 2006 bushi, Radek321, siostra bardzo dzieuje za uznanie ...nawet chce jechac ze mna na zlot na mazury... :twisted: Znowu male OT, ale podziekowania od siostry sa priorytetem :!:
bushi Opublikowano 7 Lipca 2006 Autor Opublikowano 7 Lipca 2006 O widzę Murzyn że miłość do "OOOO" staje się rodzinną chorobą :smile: . Ale prawidłowo siostra ma bardzo dobry gust a ja czystą tapicerkę. dzieki i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi