Wachstiel Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Dziś po południu załączyłem autoalarm i zwróciłem uwagę że syrena z autoalarmu buczy o 70% ciszej. Jest możliwe że coś się w niej przepaliło i ciszej zaczęła wyć? W nocy też padał deszcz i było by możliwe aby przez to coś zamokło?
rysiuu Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Syrenka zwykła, czy z własnym zasilaniem? Spróbuj podać +12 bezpośrednio z akumulatora. Będziesz wtedy mógł stwierdzić, czy to wina syrenki, czy sygnału ze sterownika/alarmu
cypek80 Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Dziś po południu załączyłem autoalarm i zwróciłem uwagę że syrena z autoalarmu buczy o 70% ciszej. Jest możliwe że coś się w niej przepaliło i ciszej zaczęła wyć? W nocy też padał deszcz i było by możliwe aby przez to coś zamokło? Miałem taki objaw jak padł akumulatorek w syrence z własnym zasilaniem. Miałem taki objaw jak padł akumulatorek w syrence z własnym zasilaniem. Syrenkę wymieniałem na nową i pomogło.
Wachstiel Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Opublikowano 5 Maja 2010 Dziś rozebrałem i dziwnym trafem , pomimo że syrena jest zamontowana w komorze w podszybiu i skierowana w dół, w syrenie była woda wylałem i działa jak kiedyś. Ale jak się tam do syreny dostała woda to już nie wiem
Rekomendowane odpowiedzi