Pepton Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Witam, koledzy pomóżcie. Zachciało mi się sprawdzić wszystkie bezpieczniki w moim A4, każdy wyciągałem, sprawdzałem czy jest ok i wkładałem spowrotem (wszystkie były ok). Po tym zabiegu prawie nic nie działa: kierunkowskazy, światła cofania, el.. szyby, szyberdach, komputer pokazuje tylko ilość km pozostałych do przejechania (wcześniej było wszystko), wycieraczki i co najdziwniejsze światła mijania (ksenony) zapalają się tylko w czasie jazdy - na postoju gasną. Co się mogło stać? proszę o radę co mam zrobić, żeby znów wszystko wróciło do normy.
wrclaguna Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 sprawdz jeszcze raz moze ktorys zle wsadziles
Pepton Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Opublikowano 9 Maja 2010 Sprawdzałem, wszystkie są raczej ok Ale nie wydaje mi się, żeby wszystkie te urządzenia były na jednym bezpieczniku.
grzanek85 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 pewnie wsadziłeś bezpiecznik w złe miejsce
hipppek Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 jeżeli robiłeś to przy włączonym zapłonie to chwyciłeś wszystkie możliwe błędy. tylko VAG i kasowanie
dziadek Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 pewnie wsadziłeś bezpiecznik w złe miejsce Też celuję w tą opcję. Może wsadziłeś akurat w złe miejsce bezpiecznik zasilania kompa i wszystko wariuje????
Pepton Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Opublikowano 10 Maja 2010 Posłucham Was i sprawdzę raz jeszcze wszystkie z nich, zobaczymy co z tego wyjdzie Ale szczerze przyznam, że raczej to nie pomoże...
Rekomendowane odpowiedzi