Wojtek_A4 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Koledzy mam na oku zderzak DTM. NIestety w wersji podstawowej nie podoba mi sie za bardzo przez grill, ktory wogole ni jak ma sie do kratek w zderzaku. Nie wiecie moze czy grill od s line i RS4 bedzie pasowac czy jest on innych wymiarow?
Tomeks Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 DTM ma zwykły grill,taki jak wersja nie s-line
Wojtek_A4 Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Opublikowano 9 Maja 2010 DTM ma zwykły grill,taki jak wersja nie s-line Szkoda. A juz sie lekko podpalilem na ten zderzaczek [br]Dopisany: 09 Maj 2010, 22:25_________________________________________________Tutaj chlopak przerobil grill od RS4. Wyglada bajka [br]Dopisany: 09 Maj 2010, 22:34_________________________________________________Moze ktoś z Was podac mi nr seryjne tych kratek do zderzaka? Ciekawe jaki koszt. Kolejny:
rem1k Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 nie wydaje mi się żeby pasowały. s4 już ma szerszy chyba grill w środku niż zwykły. to jest jakiś mod raczej.
Wojtek_A4 Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Opublikowano 9 Maja 2010 Koledzy napisalem przeciez, ze chlopaki przerabiali griil. Ps. Na pewno seryjny grill wchodzi w zderzak DTM?
Wojtek_A4 Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Opublikowano 10 Maja 2010 Bylem dzisiaj pytac o ceny czesci do zderzaka w ASO. Dolny spoilerek carbobnowy 1818zl
Rekomendowane odpowiedzi