Col Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Witam, proszę o radę jak zdemontować boczne kierunki (chcę wymienić na białe) a nie chcę nic urwać...
Ryś Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Czy trzeba zdejmować nadkole? (W moim przypadku tak,bo zaczep ciasno siedzi w gnieździe błotnika) Wystarczy odkręcić połowę nadkola od strony drzwi i odchylić go. - włożyć rękę w szczelinę, lekko przycisnąć tak aby puściła blokada=(zatrzask, który znajduje się od strony przodu auta) i wypchnąć obudowę kierunkowskazu na zewnątrz.
Miszka82 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 wystarczy między kierunek, a blachę nadkola wsadzić np kartą kredytową, następnie docisnąć w stronę kierunkowskazu bo siedzi on na zatrzasku, nie pamiętam teraz tylko z której strony jest zatrzask ale o ile dobrze pamiętam to fabrycznie powinien być od strony przodu ( bliżej przodu)
Col Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Opublikowano 15 Maja 2010 wystarczy między kierunek, a blachę nadkola wsadzić np kartą kredytową, następnie docisnąć w stronę kierunkowskazu bo siedzi on na zatrzasku, nie pamiętam teraz tylko z której strony jest zatrzask ale o ile dobrze pamiętam to fabrycznie powinien być od strony przodu ( bliżej przodu) Wymienione, karta kredytowa jest najlepszym sposobem, dzięki za podpowiedzi...
bigbaby Opublikowano 5 Czerwca 2023 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Proszę, o to zdjęcie wyjętego kierunkowskazu. Od strony przodu samochodu jest zapadka którą należy pchnąć czymś bardzo cienkim. Ja wypchnąłem na siłę od drugiej strony scyzorykiem.
Rekomendowane odpowiedzi