kunbo Opublikowano 15 Lipca 2007 Opublikowano 15 Lipca 2007 Witam wszystkich! Nie pojawiałem się tu dawno, bo autko mi chodzi bardzo dobrze, az do dzisiaj. Postanowiłem wkońcu odgrzybić klime bo strasznie śmierdziała i po tym zabiegu zaczęłą mi się świecić lampka AirBaga. Od razu podpiąłem kompa i w airbagu siedziały takie błędy: 532 Napięcie zasilania sygnał za mały - BŁĄD SPORADYCZNY 589 Zapłonnik 1 poduszki pow.obok kier.-N131 zwarcie do plusa - BŁĄD SPORADYCZNY 588 Zapłonnik poduszki powie.od kierowcy-N95 zwarcie do plusa - BŁĄD SPORADYCZNY 655 Zapalnik napinacza pasa pasażera-N154 zwarcie do plusa - BŁĄD SPORADYCZNY 654 Zapalnik napinacza pasa kierowcy-N153 zwarcie do plusa - BŁĄD SPORADYCZNY Po skasowaniu pojawiły się takie błędy: 654 Zapalnik napinacza pasa kierowcy-N153 zwarcie do plusa 588 Zapłonnik poduszki powie.od kierowcy-N95 zwarcie do plusa 655 Zapalnik napinacza pasa pasażera-N154 zwarcie do plusa 589 Zapłonnik 1 poduszki pow.obok kier.-N131 zwarcie do plusa i nie można ich skasować. Ratujcie. Co to za zwarcie? Może coś zawilgotniało od tego preparatu? A może to od myjki bo myłem dzisiaj autko? Czytałem jeden post na tym forum http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,7800.0.html i gość tam pisze o jakiejś kostce. Może to to? Gdzie tego szukać? Kunbo
gadi Opublikowano 15 Lipca 2007 Opublikowano 15 Lipca 2007 Mi też wyświetla się błąd 532 Napięcie zasilania sygnał za mały - BŁĄD SPORADYCZNY I nie moę go wykasować Oraz 595 Tylko w pełnej wersji brak osprzętu / nie związane ze sprzętem
kunbo Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Opublikowano 17 Lipca 2007 Dzisiaj wywala mi tylko te błędy 588 Zapłonnik poduszki powie.od kierowcy-N95 zwarcie do plusa 589 Zapłonnik 1 poduszki pow.obok kier.-N131 zwarcie do plusa reszta błędów zniknęła. Może to na prawdę tylko zalanie. Ale gdzie tego szukać?? Proszę pomóżcie.[br]Dopisany: 17 Lipiec 2007, 08:15 _________________________________________________I po problemie. :th: Zostawiłem otwarte okna od rana i przed chwilą podpiąłem kompa i usunąłem błędy i już się nie pojawiają . 100% coś się zalało. W silniku też miałem jakiś błąd na dolocie że zwarcie i też się skasował i nie ma go. Zastanawiam się tylko gdzie dokładnie się te obwody zalały. proszę uzupełnij profil
Rekomendowane odpowiedzi