jarekjp Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Witam.Otóż mam taki problem kupilem moja audi z dwoma kluczykami (pilot scyzoryk) lecz nie posiadam do nich zadnej przywieszki na ktorej jest kod pin do immo . Niestety stalo sie zgubilem jeden kluczyk i zostalem tylko z jednym dzialajacym,wiec nie zastanawiajac sie kupilem na ebayu dodatkowy kluczyk.Zakodowalem otwieranie i zamykanie centralnego zamka lecz zostala kwestia zakodowania immo, posiadam vag tacho 2.5 i tu moje pytanie czy za pomoca tego programu da rade odczytac kod immo ktory jest potrzebny do zakodowania nowego kluczyka do immo,posiadam licznik z pelnym fisem ??
slawek27 Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Najlepiej do sczytania kodu pin użyć program VAG Commander, tam można zrobić bez problemu kodowanie klucza
jarekjp Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Opublikowano 18 Maja 2010 a jaki fejs jest potrzebny do vag commandera?czy ten od tacho podejdzie?Dzieki z odpowiedz i pozdrawiam
Wihajster Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 czy ten od tacho podejdzie?Dzieki z odpowiedz i pozdrawiam jest potrzebny inny ..
jarekjp Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Opublikowano 19 Maja 2010 A czy taki zestaw da rade to zrobic? http://cgi.ebay.co.uk/VAG-K-CAN-1-4-Commander-Diagnostic-scanner-tool-UK-/150443487249?cmd=ViewItem&pt=UK_Diagnostic_Tools_Equipment&hash=item2307217011
szogun0 Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Jeśli kupiłeś używany kluczyk, to i tak sobie nie poradzisz.
Rekomendowane odpowiedzi