Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RPA 2010 - Mistrzostwa Świata - analiza i komentarze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3:0 :no:

Opublikowano

No jeszcze pół godziny to może coś jeszcze wpadnie... :cool1:

Opublikowano

Brazylia wyglada bardzo mocno , z meczu na mecz lepiej - szczegolnie defensywa !! Swietne graja w obronie... Bedzie ja ciezko pobic.

Opublikowano

Może Holandia da radę? :mysli:

Opublikowano

Brazylia wyglada bardzo mocno , z meczu na mecz lepiej - szczegolnie defensywa !! Swietne graja w obronie... Bedzie ja ciezko pobic.

Również na to zwróciłem uwagę.

Grają bardzo dobrze w obronie, świetnie się ustawiają obrońcy, znakomicie czytają grę :good:

Nie da rady :naughty:

Opublikowano

szkoda mi trochę chilijczyków bo zasłużyli chociaż na honorowego gola :wink4:

Opublikowano

Nie da rady :naughty:

Holendrzy to szybko polegna to nie jest mocna druzna IMO.

Opublikowano

zobczymy Robben jest w życiowej formie :wink4:

ja stawiam na Oranje :kox:

Opublikowano

ja stawiam i stawiałem na Argentynę ..... myślę że mają duże szansę na mistrzostwo :)

Opublikowano

Ja również od początku na Argentynę stawiam :good: tylko po ostatnim meczu Niemców mam trochę obaw, ale wierzę że dadzą radę :)

Opublikowano

kurde lubię Argentynę, zawsze jakoś im kibicowałem, ale z Maradony trener jak z koziej dópy wór na śmieci i nie wiem czy to zdrowo, żeby wygrali MŚ...

Opublikowano

kurde lubię Argentynę, zawsze jakoś im kibicowałem, ale z Maradony trener jak z koziej dópy wór na śmieci i nie wiem czy to zdrowo, żeby wygrali MŚ...

też uważam że p. Diego dziwny trener ... ale zobacz jaki klimat stworzył w drużynie :naughty:
Opublikowano

Może i tak ale widać że mają chęć do gry są dobrze ustawieni i jest atmosfera w drużynie a to też ma duże znaczenie więc jak narazie nie ma się gościa co czepiać bo swoje robi i wyniki są.

Opublikowano

też uważam że p. Diego dziwny trener ... ale zobacz jaki klimat stworzył w drużynie :naughty:

nieee no oczywiście pod tym względem Diego rządzi...

to jeden z treningów Argentyny

Opublikowano

Może i tak ale widać że mają chęć do gry są dobrze ustawieni i jest atmosfera w drużynie a to też ma duże znaczenie więc jak narazie nie ma się gościa co czepiać bo swoje robi i wyniki są.

On tam pewnie robi bardzo dobrą atmosferę, od taktyki ma ludzi :wink4:

Opublikowano

taaak Maradona to czub jakich mało :decayed: np. w pokoju hotelowym zażyczył sobie dwa bidety :blink:

słyszeliście zapewne jak pojechał po Pele i Platinim i co obiecał jak Arg wygra MŚ

... co nie zmienia faktu, że Argentyńczycy są za***iście przygotowani :naughty:

http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/m/2010/argentyna-robi-to-samo_sto2380458/story.shtml

Opublikowano

Diego jest kox :kox:

Tak jak piszecie...od taktyki to on ma 2 asystentów na ławce i jednego na trybunach który w 86 roku zdobył mistrzostwo świata bodajże :naughty:

Ja tylko czekam co by było jakby Messi nie mógł zagrać w jakimś meczu :decayed: wtedy by polegli i jestem tego pewien

Co prawda on goli jakoś nie strzela i nie wiem czemu ale w 90% akcji bierze udział. Poza tym kuzwa jest rozgrywającym :kox:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2010, 15:32_________________________________________________a to nie jest jego pozycja więc jak ma strzelać gole

Opublikowano

Nie ma co sie podniecać...

Już Wam pisałem że i tak wygra Brazylia :decayed:

Opublikowano

Jak na każdych mistrzostwach :) wygrywają a jednak nie do końca :tongue4: