Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Instalacja Holenderska robic ją czy wyrzucić???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem nie dawno A4 z Holenderskim gazem tym samochodem było prawie przez rok nie jeźdzone i coś sie popsuło i wogule nie działa i nikt nie chce sie do tego dotknąc :no: i mam pytanie czy szukać nadal fachowca aby to zrobił czy lepiej wyrzucić cały przód i wstawić polski???

[mod]Pisze sie: Wyrzucić[/mod]

Opublikowano

Witam! Nie chcą robić, bo wolą Ci wcisnąć nowe graty, na których zarobią, łatwo będzie im wystroić bo znają i robią to na pamięć. Jaka to instalacja (producent/typ)? Podobno holenderskie instalacje są jednymi z najlepszych, więc ja raczej bym spróbował usunąć ewentualną usterkę tej instalacji. Jeśli długo stał to może aku się rozładowało i tym samym sterownik LPG po tak długim czasie bez zasilania stracił z pamięci wszystkie swoje ustawienia.

Zobacz kto jest producentem tej instalacji i poszukaj w necie namiarów na ich przedstawiciela w PL.

Opublikowano

Witam! Nie chcą robić, bo wolą Ci wcisnąć nowe graty, na których zarobią, łatwo będzie im wystroić bo znają i robią to na pamięć. Jaka to instalacja (producent/typ)? Podobno holenderskie instalacje są jednymi z najlepszych, więc ja raczej bym spróbował usunąć ewentualną usterkę tej instalacji. Jeśli długo stał to może aku się rozładowało i tym samym sterownik LPG po tak długim czasie bez zasilania stracił z pamięci wszystkie swoje ustawienia.

Zobacz kto jest producentem tej instalacji i poszukaj w necie namiarów na ich przedstawiciela w PL.

nic dodac nic ujac :good:

Opublikowano

Dzięki koledzy i chyba tak zrobie bede szukał jakiegoś specjalisty :) Bo z tego co sie pytałem to cały przód kosztuje ok 1500zł szkoda tyle kasy wyrzucić w błoto ;(

Opublikowano

a wyjdzie tak, że skasuje Cie za wymiane kpl. instalacji a wymieni sam strerownik a reszte poczysci, naprawiaj na pewno wyjdzie Cie to taniej :)