Marcin_K Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Witam mam problem ze swoją audicą mianowicie nie reaguje odpowiednio na gaz muli ją na 1 biegu nie załącza się odrazu turbina po pewnym czasie wskakuje na duże obroty, czytałem na ten temat może być wiele przyczyn zalecają zrobić logi czy ktoś mi może pomóc sam nie dam rady;/ liczę na pomoc lub wskazanie zaufanego dobrego mechanika na terenie Krakowa dzięki z góry
Ukasz699 Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Nie ten dział Kolego tu prezentujesz swoją furkę [br]Dopisany: 27 Maj 2010, 11:48_________________________________________________ Witam mam problem ze swoją audicą mianowicie nie reaguje odpowiednio na gaz muli ją na 1 biegu nie załącza się odrazu turbina po pewnym czasie wskakuje na duże obroty, czytałem na ten temat może być wiele przyczyn zalecają zrobić logi czy ktoś mi może pomóc sam nie dam rady;/ liczę na pomoc lub wskazanie zaufanego dobrego mechanika na terenie Krakowa dzięki z góry Zajrzyj na spoty małopolskie na pewno koledzy pomogą.
Marcin_K Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Opublikowano 27 Maja 2010 kurcze tak sie wkurzyłem że zle dział wybrałem
norbi3000 Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 wymień filtr paliwa i pewnie pomoże u mnie tak było, tyle ze u mnie mulilo na kazdym biegu, a poza tym nie ten dział a jak nie pomoże to pisz tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/spociki_krakowskiewtorek_1900_galeria_kazimierzparking_dach-t23938.0.html chłopaki Cie pokierują do dobrego mechanika
Rekomendowane odpowiedzi