Gość pbogusz13 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Chcialbym sie dowiedziec gdzie sprawdza sie poziom oleju w automatycznej skirzyni biegow poniewaz zaczyna mi cos swierowac skrzynia i chce sprawdzic poziom oleju ale niestety nie wiem gdzie sie to robie. Z gory wielkie dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Solution Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Zapytaj tu http://automat.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Możesz się pochwalić co to za automacik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pbogusz13 Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Możesz się pochwalić co to za automacik? no nie rozumiem za bardzo co ja mam napisac jest to 4 biegowy automacik ktory niestety cos sie psuje.Nie chce zmnieniac czasami biegow dopiero jak sie przydusi do 4 tys to zmnienia:( i jak vagiem sprawdzam to jest blad 638 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Poprostu mogłeś mieć Tiptronica, a to zupełnie inna bajka, w Twoim powinieneś mieć bagnet w komorze silnikowej na którym masz poziom oleju i przez który robisz dolewki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pbogusz13 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Niestety nigdzie nie ma bagnetu jes mijsce przez ktore mozna wlac olej ale niestety bagnetu tam nie ma:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhacek Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Niestety nigdzie nie ma bagnetu jes mijsce przez ktore mozna wlac olej ale niestety bagnetu tam nie ma:( mialem ten sam problem w 100 2.6, bylo miejsce na bagnet ale bagnetu nie bylo, moj mechanik musial specjalnie zakupic oczywiscie u dilera audi .$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 i jak vagiem sprawdzam to jest blad 638 Brak połaczenia elektrycznego silnik - skrzynia przekładniowa czyli wychaodzi ze coś z elektryką OT: za bagnet do C4 2.6 w serwisie płaciłem 43zł po taniości tak więc do Ciebie powinna też być podobna cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Solution Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Niestety nigdzie nie ma bagnetu jes mijsce przez ktore mozna wlac olej ale niestety bagnetu tam nie ma:( Cześć nie szukaj miarki bo jej tam nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Może to Ci pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi