darek Opublikowano 22 Lipca 2007 Opublikowano 22 Lipca 2007 Chciałbym w swoim :audi:zmienić z "tradycyjnego ogrzewania" na klimatronik.Jaki jest koszt takiej przeróbki oczywiśćie z częsci oryginalnych(używanych).Interesują mnie odpowiedzi tych którzy takie coś u siebie robili.Jeśli by ktoś znał adres warsztatu w okolicach Wrocławia to bardzo proszę o podanie,piszę o warsztacie który wykonuje swoją prace bardzo sumiennie.Za doradzanie na zmiane autka z kilimatronikiem z góry dziękuję.Pozdrawiam Darek.Moje audi to :a4fan:1995r 1.8 20v Uzupełnij profil [spedyt]
Gość spedyt Opublikowano 22 Lipca 2007 Opublikowano 22 Lipca 2007 Podobnych pytań o koszt dołożenia klimy było sporo, tu jeden z nich KLIK Poszukaj i poczytaj, zastanów się czy lepiej nie sprzedać auta i kupić z klimą
darek Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Opublikowano 22 Lipca 2007 To cene już znam i to jest za sam montaż czy z częściami?I jeszcze jak bym się dowiedział o zakład w okolicach Wrocławia to było by fajnie bo do Koszalina to mam troche daleko.Dzięki za link
Rekomendowane odpowiedzi