Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RS4 Cantona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś nagrali o mnie dwa odcinki w 997, czy chcesz być wspomniany w trzecim???

to ty kozak jesteś czy zgrywasz cwaniaka tylko? :cool1: to już brzmi conajmniej jak groźba :wink4:
Opublikowano

Zluzujcie, bo jakis niepotrzebny ferment tworzycie. Kazdy ma prawo sie pomylic.

Opublikowano

przeciez grypsil ciach bajera !!! :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 00:47_________________________________________________Canton wycioles cholera :tongue4::polew:

Opublikowano
  • Autor
:) wyciełem bo tu nikt tego nie potraktuje jako żart, zaraz będą szukać prokuratora. Kiedyś umieściłem filmik to też doszukiwali się pirata i umieszczali porównania. Dlatego tak rzadko bywam na tym forum.
Opublikowano

Twoje auto było w programie rzeczoznawca na tvn turbo, nie dość że nazwali je a4 quattro to jeszcze pokazali wszystkie uszkodzenia oraz kosztorys naprawy 32tyś... Twoje parcie na szkło czy nawet o tym nie wiesz :cool1:

to nie jego .... tamto bylo srebrne

daltonizm sie klania .... :)

no to prawie zadna roznica :polew:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 18:41_________________________________________________

Twoje auto było w programie rzeczoznawca na tvn turbo, nie dość że nazwali je a4 quattro to jeszcze pokazali wszystkie uszkodzenia oraz kosztorys naprawy 32tyś... Twoje parcie na szkło czy nawet o tym nie wiesz :cool1:

on ma takie parcie na szklo ze nawet nie prezentowal osobiscie swojego auta w OPT tylko poprosil o to Adama

:good:

:) wyciełem bo tu nikt tego nie potraktuje jako żart, zaraz będą szukać prokuratora. Kiedyś umieściłem filmik to też doszukiwali się pirata i umieszczali porównania. Dlatego tak rzadko bywam na tym forum.

Nie zmienia to faktu że , Cantona nie śpi ......... :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 01:10_________________________________________________Nic się nie przejmuj Piotrek :naughty: olej to :gwizdanie:" gdzie polaków trzech , tam cztery zdania " :chytry:

Opublikowano
  • Autor

ja się nie przejmuję tylko nie lubię jak ktoś mnie nie zna a ocenia, wyjebane mam na przepraszam. nie śpię bo czekam na Barbórkę.

Opublikowano

:good:

Zawsze tak jest , z daleka to wszyscy ..... z bliska to SWOII :evil:

Opublikowano

tzw. polska zazdrosc, powszechnie znana... :naughty:

zamast pozytywnie podejsc do sprawy to a skad, po co, bleeee jak ty jezdzisz itp. :polew: do rumuuu :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Remik masz rację :good:

Jak pies ogrodnika :thumbdown:

Opublikowano

to bys widzial co sie dzieje z Rodakami w EU

Jak masz wiecej lub zdecydowanie wiele to odrazu " klamuja " ze zlodziej :polew:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 01:31_________________________________________________bo jak moze miec wiecej, przeciez musi krasc :polew:

zamiast uzyc podkrecacza tzw. zaradny czlek :wink4:

Opublikowano
  • Autor

pada tam śnieg w tym uk?

Opublikowano

pada na szczescie nie u mnie :naughty:

dzisiaj moze 2 cm spadly i widzialem je prawie godzine :polew:

zobacz moj prof. foto robilem dzisiaj...

Opublikowano
  • Autor

tutaj jest paraliż, dzisiaj rano rajd Barbórka i trochę słabo będą latać(wolno) i ciężko będzie się poruszać po wszystkich odcinkach. w zeszłym roku było fajnie.

Opublikowano

no a to dopiero sie zaczyna :gwizdanie:

Teraz w UK jest paraliz - http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/wielka-brytania/puste-polki-w-sklepach-na-stacjach-moze-braknac-pa,1,4015534,region-wiadomosc.html

u mnie na szczescie sniegu nie widac :gwizdanie: :kox:

od 6 lat tu mieszkam i to byl max rok temu :gwizdanie:

clipboard01xa.jpg

na glownej drodze lodu nie bylo :naughty: oczywiscie na letnich :tongue4:

Co bedzie sie dzialo w tegoroczna nie wiem :tongue4: jak by co to kupie fele z zimownkami na te pare miesiecy :gwizdanie: no problem :wink4:

Opublikowano

to ty kozak jesteś czy zgrywasz cwaniaka tylko? :cool1: to już brzmi conajmniej jak groźba :wink4:

:polew:

Opublikowano

Leże :polew: :polew:

Co by nie było OT to powiem, że bardzo ładne auto masz :):decayed:.

Opublikowano

to bys widzial co sie dzieje z Rodakami w EU

Jak masz wiecej lub zdecydowanie wiele to odrazu " klamuja " ze zlodziej :polew:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 01:31_________________________________________________bo jak moze miec wiecej, przeciez musi krasc :polew:

zamiast uzyc podkrecacza tzw. zaradny czlek :wink4:

tu się akurat w pełni zgodzę :wink4: tzw polska mentalność..
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

cantona, własnie trzymam w rękach nowy numer GT :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Gratulacje !!! :good: :good: :good: :good: :good: :good:

Opublikowano

cantona, własnie trzymam w rękach nowy numer GT :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Gratulacje !!! :good: :good: :good: :good: :good: :good:

Skanuj szybko !!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

też mam - wyszło fajnie :decayed: