Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Dziwne działanie klimatyzacji w trybie automatycznym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gdy klima działa w trybie auto to prawie cale powietrze leci kratkami z przodu. Nie powinno trochę lecieć gorą i dołem. Jak jest nastawione na auto to zdaje mi się ze za mocno dmucha mi tymi kratkami z przodu. Nawet jak temp otoczenia jest na równo z nastawiona na klimatroniku.

Opublikowano

w trybie AUTO klimatronik ma za zadanie jak najszybciej dotrzeć do danej temp więc według mnie to normalne

Opublikowano
  • Autor

No tak ale leci powietrze tylko przez srodkowe nawiecwy? To jest denerwujace bo ile nie nastawie to i tak za mocno dmucha nimi

Opublikowano

Jeśli wnętrze jest nagrzane i trzeba intensywnie chłodzić to wieje na twarz. Jeśli trzeba dogrzać środek to leci trochę na szybę i trochę na nogi. Czy tak powinno być - nie wiem, ale u mnie tez tak jest.

Opublikowano
  • Autor

Wlasnie chodzi o to ze ona za bardzo dmucha i nie wazne czy dopiero wsiadlem do auta czy jade nim godzine zawsze dmucha przez przód

Opublikowano

Jeśli wnętrze jest nagrzane i trzeba intensywnie chłodzić to wieje na twarz. Jeśli trzeba dogrzać środek to leci trochę na szybę i trochę na nogi. Czy tak powinno być - nie wiem, ale u mnie tez tak jest.

Ja mam tak samo :good: ,wydaje mi się ,że to jest prawidłowe działanie w zależności od temperatury jaką chcę uzyskać w samochodzie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.