slepy Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Tak jak w temacie, zastanawiam się co można by tam było włożyć, i czy trzeba wymieniać komputer czy tylko reMAp
Szewczenko7 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 To zalezy ile chcesz "kuni" atakowac...do 140 starczy AFN ale sterowanie z kompem by trzebabylo zmienic oraz przewody odplyw/doplyw oleju do turbo...
slepy Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2010 a coś więcej kunia , i jakie koszty przy przekładce na AFNa
Szewczenko7 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 na wiecej to juz AWX...jezeli chodzi o koszta AFN to turbo okolo 550zl sterowanie z zaworkiem + odplyw i doplyw oleju no i ten komp troche sie nazbiera
slepy Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2010 no właśnie i o to nazbiera mi chodzi, ile by to w sumie wyszło :gwizdanie:
slepy Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2010 ale co mi trzeba do turba, jeszcze, wymiana kompa? , na wtryskach 0,205, do jakiej mocy bezdymnie można się zbliżyć :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 ale co mi trzeba do turba, jeszcze, wymiana kompa? , na wtryskach 0,205, do jakiej mocy bezdymnie można się zbliżyć :gwizdanie: 130 kilka kunia
slepy Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2010 no to chyba trzeba będzie wrzucić 0,216 :gwizdanie:, jak one chodzą teraz, wystarczy że wymienie same końcówki co nie
Rekomendowane odpowiedzi