bava Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Witam kolegów! Występuje błąd 00553 (Czujnik masy przepływu powietrza – G70), auto jest po wymianie turbo na regenerowane od AWX. Proszę o ocenę wykonanych dziś przeze mnie logów. GRUPY STATYCZNIE: GRUPY STATYCZNIE BS LOGI DYNAMICZNE Z góry dziękuje wszystkim za zainteresowanie
vauxhall95 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 termostat wymien,jak masz kata to go wytnij,i zrob 003dynamicznie ale do 4,2 obrotow.
bava Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2010 faktycznie 003 jest urwany więc go poprawie jak znów będę w domu bo teraz sesja się zbliża i wróciłem do akademika, katalizator już dawno wybebeszony
ciahciah Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 -1500obr i wciskasz pedał w podłogę i ciągniesz do 4200... -termostat obowiązkowo do wymiany, polecam ori z serwisu wv audi -turbina słabo pompuje od dołu, sprawdź układ pod względem szczelności, czy gdzieś rura nie jest zaolejona, po dokręcaj mocno opaski -sprawdź układ podciśnieniowy sterowania turbiną bo tam według mnie jest problem-nieszczelność, najlepiej nie baw się tylko wymień wszystkie te czarne wężyki w oplocie, koszt znikomy a będzie spokój -hamulce działają ok, czy czasem musisz użyć siły do hamowania? -grupa basic setting 004 mnie zastanawia.. ale może ten sterownik ECU tak ma mieć... niech inni powiedzą
Rekomendowane odpowiedzi