klysek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 a jak :gwizdanie: nie ma co plakac tylko o sloneczko pielgrzymke walnac do Czestochowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 a jak :gwizdanie: nie ma co plakac tylko o sloneczko pielgrzymke walnac do Czestochowy to teraz różaniec w rączkę bierz i na kolanach na Jasną Górę zapraszają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 można przyjechać Alfą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 można przyjechać Alfą? nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 można przyjechać Alfą? To bez znaczenia Trzeniu czy Alfa czy Omega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 można przyjechać Alfą? Można, pod warunkiem, że będzie to 8C Competizione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 można przyjechać Alfą? Alfą i Omegą jak toto dojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 można przyjechać Alfą? Trzeniu mój serdeczny przyjacielu, a Ty w ogóle musisz przyjeżdżać na ten zlot ? Daj sobie spokój ... daleko jest, będzie kiepska impreza i marne towarzystwo więc w sumie bez sensu żebyś się męczył i przyjeżdżał :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 a warszawskich pysków jest u nas w klubie wystarczająco dużo i nie trzeba nam raczej ich więcej i bardziej pijanych niewiedzących gdzie są i jaki to dzień tygodnia....bo jest lato... a co do miejsca i terminu to mam w dópie ze jest po sezonie , jade sie nachlać jak świnia i nie zamierzam wychodzić poza ośrodek , a wate cukrową to mi w razie czego przyniesie Poziek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 a warszawskich pysków jest u nas w klubie wystarczająco dużo i nie trzeba nam raczej ich więcej i bardziej pijanych niewiedzących gdzie są i jaki to dzień tygodnia....bo jest lato... a co do miejsca i terminu to mam w dópie ze jest po sezonie , jade sie nachlać jak świnia i nie zamierzam wychodzić poza ośrodek , a wate cukrową to mi w razie czego przyniesie Poziek. o to właśnie w tym wszystkim chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 a co do miejsca i terminu to mam w dópie ze jest po sezonie , jade sie nachlać jak świnia i nie zamierzam wychodzić poza ośrodek , a wate cukrową to mi w razie czego przyniesie Poziek. spoko loko od razu oświadczam, że w basenie pływam toples i bez slipków...każda nieświadoma niewiasta, którą moskal "przypadkowo" zepchnie do wody szybko mnie polubi :gwizdanie: Oczywiście nie będę patrzył na palce, czy są na nich obrączki ślubne, narzeczeńskie czy kurfa wyrezane z fiołków czy innych traw No mam nadzieję, że lista się powiększy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 No mam nadzieję, że lista się powiększy Pewnie po 9 miesiącach od zlotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 a co do miejsca i terminu to mam w dópie ze jest po sezonie , jade sie nachlać jak świnia i nie zamierzam wychodzić poza ośrodek , a wate cukrową to mi w razie czego przyniesie Poziek. spoko loko od razu oświadczam, że w basenie pływam toples i bez slipków...każda nieświadoma niewiasta, którą moskal "przypadkowo" zepchnie do wody szybko mnie polubi :gwizdanie: Oczywiście nie będę patrzył na palce, czy są na nich obrączki ślubne, narzeczeńskie czy kurfa wyrezane z fiołków czy innych traw No mam nadzieję, że lista się powiększy ja tu licze na pewną niewiaste :gwizdanie: wiesz kto ??? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 wiesz kto ??? :naughty: MEDALIKOWĄ ? :gwizdanie: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 wiesz kto ??? :naughty: MEDALIKOWĄ ? :gwizdanie: :naughty: osz kurva hardcore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 wiesz kto ??? :naughty: MEDALIKOWĄ ? :gwizdanie: :naughty: :naughty: :naughty: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 wiesz kto ??? :naughty: MEDALIKOWĄ ? :gwizdanie: :naughty: :naughty: :naughty: :gwizdanie: niech wie co straciła... :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 wiesz kto ??? :naughty: MEDALIKOWĄ ? :gwizdanie: :naughty: :naughty: :naughty: :gwizdanie: niech wie co straciła... :naughty: :naughty: eeee tam , jeszcze nic straconego :naughty: :naughty: zakazany OWOC smakuje najbardziej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 wiesz kto ??? :naughty: MEDALIKOWĄ ? :gwizdanie: :naughty: :naughty: :naughty: :gwizdanie: niech wie co straciła... :naughty: :naughty: eeee tam , jeszcze nic straconego :naughty: :naughty: zakazany OWOC smakuje najbardziej :gwizdanie: no oby jak najszybciej się tego nauczyła :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 wiesz kto ??? :naughty: MEDALIKOWĄ ? :gwizdanie: :naughty: :naughty: :naughty: :gwizdanie: niech wie co straciła... :naughty: :naughty: eeee tam , jeszcze nic straconego :naughty: :naughty: zakazany OWOC smakuje najbardziej :gwizdanie: to Wy to do buzi sobie bierzecie :polew: no wiedziałem że posuwacie tą samą panienkę czasem razem we dwóch no ale że takie rzeczy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi