19wojti88 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Witam, przymierzam sie do zakupu a4 b6 z silnikiem 3.0, prosiłbym użytkowników audi o opinie na temat tego silnika, mianowicie chodzi mi o koszty utrzymania, co ile kosztuje do tego motoru, koszty podstawowych napraw typu rozrzad itp, na co trzeba zwrócić uwage, spalanie benz jak i gaz bo mam taką opcje aby zakupić taką a4 z gazem. Pozdrawiam
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 częściowe dane masz tutaj http://www.autocentrum.pl/dane-techniczne/audi/a4/b6-sedan-3.0-i-v6-220km.html ale typowe opinie użytkowników znajdziesz w Google
szybkiace Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 witam kolege ja posiadam taki silnik ale w A6 quattro no i się sprawdza pali pb ok12 gazu 15 oczywiscie cykl mieszany jakies 40 procent miasta. Olej jak sie dlugo leci autostrada to może troszku wypic na miejscu nie ubywa. Ja mam 240 tys przy 170 zalozylem instalke Landi Renzo i jestem bardzo zadowolony jedyne co lubi padac w tym silniku to są cewki koszt nowej w serwisie to 170zl czyli nie jest zle. Silnik ten moge polecic nie pali za duzo ledzie niezle na 4 biego 6 sek na gazie od 60 do 100 jednym slowem polecam pozdro
lukasz Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 z benzywiwych jedyny sensowny wybor, jak na swoja pojemnosc malo pali i jest udana konstrukcja, wiec warto w niego sie pchac, jak chcesz cos szybkiego to 1.8t i mody pod 300kucy
Rekomendowane odpowiedzi