adamFox Opublikowano 29 Lipca 2007 Opublikowano 29 Lipca 2007 witam !!koledzy!! jak w temacie potrzebuję kogoś do podpowiedzi i poradzenia sie a jak mi wyjdzie to dalsza droga=> czyli wynajecie takiej osoby do wiadomo jakiego celu czekam na "oferty" i pomoc gg, mail ... obojętne gg=> piszcie nawet jak jestem niedostępony z góry dziękuję i pozdraiwam...adamFox :notworthy: :notworthy:
adamFox Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Opublikowano 29 Lipca 2007 Gadaj z Murzynem MURZYN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :naughty:
Gość Murzyn Opublikowano 29 Lipca 2007 Opublikowano 29 Lipca 2007 jestem zawalony praca, ale prosze Cie bardzo - do uslug Pomoge jak tylko bede umial Projetk indyidualny - tu bedziesz sie musial uzbroic w cierpliwosc, ale bedzie wywalony w kosmos Adaptacja - 2-3 tygodnie jak beda wszystkie papierzyska reszta - kom jest w assistance
adamFox Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Opublikowano 29 Lipca 2007 oki już wszystko wiadomo ...właściwy facet się zgłosił...możemy zamykać :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Gość Murzyn Opublikowano 30 Lipca 2007 Opublikowano 30 Lipca 2007 co zamykacie...., Brynia sie juz ze mna meczy 3 miechy i dopiero mamy rozrysowana koncepcje ....ale parking na 30 audiczek jest przewidziany
Gość spedyt Opublikowano 30 Lipca 2007 Opublikowano 30 Lipca 2007 własny dom powinien być twórczy,a to wymaga czasu Zgadza się. A na zlot za rok w Radomiu masz już jednego chętnego :th:
Rekomendowane odpowiedzi