KRUCHY Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Witam :hi:wsystkich i zadam pytanie związane ze zmianą kierownicy.Wiem że ten wątek był poruszany wielokrotnie ale nigdzie konkretnej odp.nie wyczytałem.W mojej A4 z 95r.jest stara kierownica nie ciekawa.Kupiłem taka po pierwszym lifcie z poduszką,dokupiłem przejściówke wieloklin. Moje pytanie czy musze kupić taśme do tego rocznika,jeżeli tak to może jakiś nr taśmy który by pasował.I czy średnica otworu w taśmie będzie pasowała na moją kolumne.Wogule wszyscy mówią że nie da rady,myśle że się mylą.Prosze o jakieś wskazowki bo ta kierownica to porażka. Może jakiś nr.telefonu zadzwonie i konkretnie mi ktoś podpowie. Z góry dzięki za rady
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t122382.0.html;highlight=wymiana+kierownicy
KRUCHY Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2010 DZIĘKI KOLEGO NARESZCIE RZECZOWA ODPOWIEDŻ.MAM PYTANKO CZY MOZE ZNASZ NR TAŚMY DO TAKIEJ PODUCHY NIE CHCIAŁBYM KUPIC CZEGOŚ INNEGO I CZY OBUDOWA TEŻ MUSI BYĆ OD NOWSZEGO MODELU. POZDRAWIAM
slimaqPL Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Siemka mam pytanie czy do audi a4 B6 będzie pasowała kierownica z B8 multifunkcja a poduszka od AUDI A6 z 2005 roku ( wizualnie wszystko pasuje) przy module kierownicy Midline
wrclaguna Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 musisz poczytac tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_instalacja_kierownicy_multifunkcyjnej-t30102.0.html kupuj kierownice razem z poduszka z jednego modelu
slimaqPL Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 ale wiesz kierownice właśnie dostałem a poducha leży już od 2 lat
klysek Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Witam :hi:wsystkich i zadam pytanie związane ze zmianą kierownicy.Wiem że ten wątek był poruszany wielokrotnie ale nigdzie konkretnej odp.nie wyczytałem.W mojej A4 z 95r.jest stara kierownica nie ciekawa.Kupiłem taka po pierwszym lifcie z poduszką,dokupiłem przejściówke wieloklin. Moje pytanie czy musze kupić taśme do tego rocznika,jeżeli tak to może jakiś nr taśmy który by pasował.I czy średnica otworu w taśmie będzie pasowała na moją kolumne.Wogule wszyscy mówią że nie da rady,myśle że się mylą.Prosze o jakieś wskazowki bo ta kierownica to porażka. Może jakiś nr.telefonu zadzwonie i konkretnie mi ktoś podpowie. Z góry dzięki za rady kolego ja w sobote rezalem kiere u siebie a wiec jak masz kierownice z poducha to muisz jeszcze dokupic przejsciowke z malego wiloklinu na duzy(15 zl) tasme tzw. duza nr. seryjny nie ma znaczenia ( 80 zl) nowa obudowe zeby manetki pasowaly (40 zl) no i jeszcze dodtkowa kostke do podlaczenie jaska i klaksonu (20 zl) jak bedziesz mial pytania jeszcze kiejes pisz na prv
Rekomendowane odpowiedzi