Vandit Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 witam wszystkich szukam cb do mojej audicy, radyjko najprawdopodobniej będzie president harryII bądź uniden 520,a pyt do was kieruje takie która antena będzie lepiej ściągać president maryland na uchwycie sf-40 czy tez president new alaska na magnesie?
Vandit Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2010 no dzieki tylko mi sie troche nie widzi ten uchwyt a o dziurce to juz lepiej nie myslec
Gość majki-m Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 no dzieki tylko mi sie troche nie widzi ten uchwyt a o dziurce to juz lepiej nie myslec to zrób Maryland na magnesie
Vandit Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2010 a wtedy nie bedzie slabo odbierala po takich przerobkach, bo to jednak nie org magnes?
Gość majki-m Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Na pewno slabiej niż na stałym uchwycie,ale lepiej niż Alaska na magnesie
talib1990 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 zawsze uchwyt mozesz zamontowac od strony tylniej szyby na srodku, bedzie chaczyc troche podczas otwierania ale problemu nie ma, a na codzien sie nie rzuca w oczy
Vandit Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2010 antenkę z uchwytem już mam, i powiem szczerze myślałem ze będzie gorzej ale ładnie się trzyma i wygląda tez ok
Rekomendowane odpowiedzi