damix Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Witam.Potrzebuje wymiary oringu i uszczelnien maglownicy
mendrek Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Super. Miło, że się chwalisz na forum :-) i co w związku z tym? // no offence - ale post o takiej treści za dużo nie wnosi, w czym potrzebujesz pomocy?
A-rek Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 ale post o takiej treści za dużo nie wnosi, w czym potrzebujesz pomocy? no przeciez pisze czarno na bialym w czym potrzebuje pomocy Potrzebuje wymiary oringu i uszczelnien maglownicy nie znam dokladnie wymiarow ale proponuje zakupic taki zestaw http://moto.allegro.pl/item1090728679_zes_nap_audi_a4_a6_vw_passat_b5_do_97_koyo.html
mendrek Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 sorki, źle przeczytałem. jest napisane "wymiary" a mi się przeczytało "wymiany". Zwracam honor w takim wypadku faktycznie to śmiesznie zabrzmiało
damix Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2010 widziałem te zestawy tylko jak bede miał wymiary oringów i maszet to sobie dobiore za pare złoty i wyjdzie to duzo taniej więc jak ktoś miał może te zestawy naprawcze to byłbym wdzięczny jak poda mi wymiary
Rekomendowane odpowiedzi