Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Usługa blacharsko-lakiernicza w Świnoujściu - szukam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam male wgniecenie w blotniku - szczegoly na fotografiach ponizej. Za niecaly miesiac bede odpoczywal na wakacjach w Swinoujsciu - pomyslelem, ze w miedzyczasie dobrze byloby wyklepac i pomalowac blotnik. Prosze o wycene i kontakt warsztatu z okolic Swinoujscia.

BF

jXpo0.jpg

IdRXi.jpg

jXrT9.jpg

Rcfq0.jpg

Opublikowano

mi za coś podobnego (tyle że w B5) 300zł policzył, a o warsztat zapytaj kogoś z zachodniopomorskiego może na wątku spotowym

Opublikowano

250 - 300zł malowanie z klepnięciem :wink4: u mnie w Lesznie zabrali by za to nawet 200 - 250zł bo wystarczy ściagnąć nadkole i jest ładne dojscie zeby wyklepać błotnik a pomalowanie to juz pikuś bo rozkręcania z dużo nie ma, tylko lampa i wysunięcie zderzaka jakieś 2 cm do przodu.

Lakiernicy kochaja takie robótki bo to szybki a przede wszystkim łatwy pieniądz jest :wink4:

Opublikowano

250 - 300zł malowanie z klepnięciem :wink4: u mnie w Lesznie zabrali by za to nawet 200 - 250zł bo wystarczy ściagnąć nadkole i jest ładne dojscie zeby wyklepać błotnik a pomalowanie to juz pikuś bo rozkręcania z dużo nie ma, tylko lampa i wysunięcie zderzaka jakieś 2 cm do przodu.

Lakiernicy kochaja takie robótki bo to szybki a przede wszystkim łatwy pieniądz jest :wink4:

:polew:

co racja to racja...wiecej niz 300zl nie zaplacisz :notworthy:

Opublikowano

Mój dziadek jest blacharzem/lakiernikiem, ma warsztat w Świnoujściu, jeśli jesteś zainteresowany to Ci mogę podać numer telefonu, robi w tym fachu już dobre parenaście lat no i nie słyszałem, żeby było coś nie tak, a poza tym to będę w Ściu około 20 lipca autem i cały face lifting robię z nim, wszystkie części mi maluje, przygotowuje więc jak będziesz w okolicy to możemy się spotkać pogadać :)