kris_lpgcars Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 tak sobie pomyslalem ze podziele sie informacja po pomiarach w zwiazku w wprowadzonymi zmianami. Wiec zaczolem wproadzanie modow do mego autka z czym pojawily sie pytania, otoz ciekawilo mnie czy zmiana turbo i kolektora oraz wykluczenie EGR nie pochowa moich przegladow i tu z jakim wynikiem wyszle test- 0.9 przy normie do 3.0 teraz pojawilo sie pytanie czy moze program i wywalenie kata dalej utrzyma mi silnik na pozimie zeby przeglady przechodzil albo moze ktos z takimi przerobkami moglby sie podzielic taka informacja to bym byl bardzo wdzieczny.
domjenick Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 na MOT-cie,pierwsze co robią,to sonda idzie w tłumik-więc zapomnij o wycięciu katalizatora-nikt nie podbije w legalny sposób,co do reszty modyfikacji-problem może sie pojawić przy potencjalnym wypadku i opinii biegłego Rzeczoznawcy,który po wstępnych oględzinach silnika- w sposób jednoznaczny stwierdzi modyfikacje w Ubezpieczalni ,czego efektem będzie niewypłacenie ubezpieczenia,jeśli nie będą ujęte w polisie,jako dodatkowy upgrade
kris_lpgcars Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2010 co do pomiaru to uzylem w pracy sprzetu na ktorym robimy mot a co do ubezpieczenia to ostatnio powiedzialem im o dystansach i w wyniku musialem doplacic 29 funcikow teraz sie zastanawiam ile moge wywalic zanim dojde do max spalin a co do normy mala poprawka 3.0 jest dla sinikow bez turbo 3.5 dla turbo wiec ja z moim 0.9 sie ciesze tylko ciekawe co wyjdzie po virusie
Rekomendowane odpowiedzi