Inkognito Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Witam koledzy mam takie pytanko i problem zarazem kiedy odpalam klime ustawiam sobie np 21 stopni i z środkowych nawiewów leci mi lodówka a z bocznych cieplejsze powietrze. i teraz czy to norma czy jest cos nie tak?
Grisza79 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Według mnie z wszystkich nawiewów powinno lecieć takie same powietrze (temp.). Przynajmniej jest tak u mnie. ....
Inkognito Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2010 a ma ktos jakis pomysł co to może być?? moze gdzie szukac?? co rozkręcić??
wojtek26 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Ja mam podobnie z nawiewów bocznych leci lekko cieplejsze powietrze, wydaje mi sie ze to jest spowodowane dłuższa droga powietrza które ogrzewa sie od elementów plastikowych które sie nagrzały.
Grisza79 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Ja mam podobnie z nawiewów bocznych leci lekko cieplejsze powietrze, wydaje mi sie ze to jest spowodowane dłuższa droga powietrza które ogrzewa sie od elementów plastikowych które sie nagrzały. No OK, ale rozumie na początku gdy załączy się klime.... ale po dłuższym działaniu klimy powinno być już takie same
wojtek26 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Tak po jakims czasie leci tak samo zimne, chociaz ja prawie wogóle nie jeżdże z nawiewem na kratki
Inkognito Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2010 dziś jadę w dłuższą trasę i sprawdzę czy po jakimś czasie sie to zmienia może faktycznie grzeje sie od plastików...
majkel_majki Opublikowano 26 Czerwca 2010 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Ja bym tylko sprawdził sterownik czy są błędy klap, jeżeli nie ma to nie szukać dziury w całym
Inkognito Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2010 na trasie okazało sie że wszystko ok po przejechaniu parunastu km leci wszędzie takie samo dziękuje za pomoc i podpowiedzi koledzy...
andy_sky Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 u mnie jest na wspak z bocznych dmucha 7-8 ze środka 12
Rekomendowane odpowiedzi