ToMMi Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Witam Braci Audi... :> Mam Audiczke A4 z 95r., 1.8T z klimatronikiem i nie działa mi regulacja temperatury (leci cały czas ciepłe powietrze). I takie mam pytanko, czy ktoś próbował sam dostać się do tych silniczków sterujących? Jeśli tak to bardzo bym prosił o dokładny opis (mogą być jakieś fotki) jak do nich dojść... czyli co, gdzie, i jak? Z tego co się dowiedziałem to może być za schowkiem - czyli blisko i mało rozbierania, lub mówili mi że może być na środku i wtedy jest rozbierania na cały dzień. Ale jak ktoś by mi przybliżył jak się tam do tych silniczków dostać to byłbym bardzo wdzięczny... Z góry dzieki. Pozdrawiam wszystkich czytających i nie tylko proszę uzupełnij profil [pre_pl]
mozilla Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 witam :th: miałem problem z nawiewem masz link do mojego fotostory http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,13920.0.html Sam kręciłem i naprawiłem poszukaj lokalizacji klapy.
ToMMi Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Suupeer, wielkie dzięki za opis ! U mnie akurat szwankował ten drugi co jest za nim (z białą wajchą) czyli ten co odpowiada za zmiane ciepło/zimno. Rozebrałem, poczyściłem i jak na razie chodzi. Wreszcie mam zimno w autku Dzięki raz jeszcze - super fotki. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi