Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BKN] B7 3.0 TDI 203KM Przebieg 270 000 Warto ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ,

Mam możliwość kupna a4 b7 z wyżej wymienionym silnikiem , powiedzcie mi czy nie jest to zbyt duży przebieg dla tego silnika?? jest na 100% oryginalny przebieg. czy ten silnik jest awaryjny?? ogolnie starsznie mało informacji jest o tej jednostce.

Z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

ja bym brał, osobiście znam A6c6 z silnikiem 3,0 które ma już ponad 310tyś i jeździ na prawdę nieźle, a do tego jest poprawione przez pewną firmę

Opublikowano
  • Autor

ale slyszalem ,ze te silniki z 203km mają jakąś wadę fabryczną ?? warto za samochód z 270 000 km dac prawie 50 tys zł??

Opublikowano

zalezy od tego za ile , w jakim jest stanie i jak ktos o to dbal , jesli to auto z polski to pol auta bedzie juz wyrabane ( patrz drogi ) jesli z DE i porzadnie serwisowane i w okazyjnej cenie to mozna rozwazyc aczkolwiek 270 tys to nie jest juz malo.

Opublikowano

A ja nie, ponieważ spokojnie znajdziesz egzemplarz z mniejszym przebiegiem np. w Niemczech,

skoro ja znalazłem A4 b5 AVG 1,9 TDI z 143 tys. km na blacie [!] oczywiście z papierami z pewnego źródła.

I też wcale wiele nie szukałem tylko wszedłem na mobile.de.

Auto z takim przebiegiem ma odebraną tę nowość, choćby nie wiem jak było serwisowane.

Oczywiście tak w ogóle to ten przebieg nie jest za duży dla diesla, ale w tych pieniądzach możesz wybrzydzać.

Opublikowano

A ja nie, ponieważ spokojnie znajdziesz egzemplarz z mniejszym przebiegiem np. w Niemczech,

skoro ja znalazłem A4 b5 AVG 1,9 TDI z 143 tys. km na blacie [!] oczywiście z papierami z pewnego źródła.

Auto z takim przebiegiem ma odebraną tę nowość, choćby nie wiem jak było serwisowane.

Oczywiście tak w ogóle to ten przebieg nie jest za duży dla diesla, ale w tych pieniądzach możesz wybrzydzać.

to duzy przebieg , moze dla samego silnika jeszcze nie ale dla osprzetu na pewno , dlatego kluczowa jest ksiazka i historia co kiedy bylo wymienione w tym aucie ( wtryski , dwumas , sprzeglo itp ) bo jak bedziesz mial niefart i zacznie ci to padac to wyskoczysz z 10 K na doprowadze auta do porzadku :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za pomoc :) zamieściłem nowy wątek w dziale kupno auta jest tam zdjęcie tej a4 która mnie interesuje , jakbyście mogli zerknąć i coś wiecej może powiedzieć po zdjęciach

Opublikowano

trza było link od razu wkleić :thumbdown:

Opublikowano

Pamiętaj że akcyza robi tu duuużą różnicę w cenie między Twoim 1.9 a 3.0:gwizdanie: