Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RZESZÓW PODKARPACKIE Widziany widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzis po 19:30 na ul. Asnyka czarne b5 sedan z naklejką klubową, wczesniej chyba koło wielkiej go widziałem ale nie byłem pewny czy klubowe.

To może moja była :decayed: bo naklejki nie odklejałem a koleś z pod Rzeszowa kupił :> blachy RZE ..S4 :kox:

Opublikowano

dzis po 19:30 na ul. Asnyka czarne b5 sedan z naklejką klubową, wczesniej chyba koło wielkiej go widziałem ale nie byłem pewny czy klubowe.

To może moja była :decayed: bo naklejki nie odklejałem a koleś z pod Rzeszowa kupił :> blachy RZE ..S4 :kox:

zwykłe b5 przed liftem RDE albo RSR ? nie pamietam

Opublikowano

Dibo widziany jak spał jadąc za kierownicą z Łańcuta do Przeworska. :naughty:

Opublikowano

Dibo widziany jak spał jadąc za kierownicą z Łańcuta do Przeworska. :naughty:

Hehe... ano spał :tongue4: Trochę umordowany był :decayed:

Opublikowano

No. widziałeś jak skodziną pogoniłem :kox: całe 60 kW

Opublikowano

Firmowymi to się tak śmiga :naughty:

Opublikowano

e tam swoim bym jeszcze szybciej pogonił. Spieszyłem się.

Opublikowano

Który Dżentelmen mnie dzisiaj pozdrawiał w czarnym B6 sedan ? :evil:

:dance2:

Opublikowano

widziany Dawid0 pod E.Leclerc ok 17.40

Opublikowano

czarny sedan b5 :) RSA widziany dziś w Brzozowie ok. południa ;) pozdro :hi: :hi:

Opublikowano

widziany Dawid0 pod E.Leclerc ok 17.40

pozdro :-)

Opublikowano

dziś widziany r4fcio na stacji WATKEM na podkarpackiej :hi: pozdrawiam

Opublikowano

:hi:

No mialem ladna przygode ;d Wybralem sie do RZ w poniedzialek na letnich ;d a tu zonk ;d wczoraj jak bylo w rz kazdy wie ;d puscilem sie po 12 do domku i niestety dojechalem do watkema i czekalem na znajomego az mi opony moje zimowe przywiezie ;d a ze z brzozowa do rz jechal 3 godziny to jeszcze wtedy czekalem :D masakra ;d zmienilem oponki na watkiemie z przodu i pojechalem ;p hehe ... tylko ze od niebylca droga juz do domku byla sliczna, najgorzej rzeszów-niebylec - masakra :)

Opublikowano

No mialem ladna przygode ;d Wybralem sie do RZ w poniedzialek na letnich ;d a tu zonk ;d wczoraj jak bylo w rz kazdy wie ;d puscilem sie po 12 do domku i niestety dojechalem do watkema i czekalem na znajomego az mi opony moje zimowe przywiezie ;d a ze z brzozowa do rz jechal 3 godziny to jeszcze wtedy czekalem :D masakra ;d zmienilem oponki na watkiemie z przodu i pojechalem ;p hehe ... tylko ze od niebylca droga juz do domku byla sliczna, najgorzej rzeszów-niebylec - masakra :)

Nie jechałeś czasem w piątek z Rzeszowa o godz 13 na podkarpackiej ? czarny avant B6 RBR....

Opublikowano

u to nieźle :D ja też jechałem 3 godz do domu :D zczego 1.5 godz podkarpacką :wallbash:

Opublikowano

WITT33 widziany nad ranem na PTHW wczoraj i dzis :wink4: :gwizdanie:

hehe , my chyba musimy odpuścić na tym wątku bo za dużo wpisów zrobimy :wink4:

Opublikowano

Nie jechałeś czasem w piątek z Rzeszowa o godz 13 na podkarpackiej ? czarny avant B6 RBR....

Tak - jechalem ;d co tydzien ok 12-13 wracam do domku ;d a w niedziele ok 16-18 jade do RZ :D

Opublikowano

widziany Dawid0 ul.Słowackiego ok 15.40 pozdrowionka :gwizdanie:ale dziś rze zakorkowany masakra :kwasny:

Opublikowano

z Marszałkowskiej na Piłsudskiego jechałem 40 minut :wallbash: