freon Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Czytałem dość długo o antanach radiowych (FM/AM, nie CB), szukałem na forum info na ten temat, aby nie było, że zadaję po raz n-ty pytanie, lecz nie znalazłem, dlatego proszę o info. Moja antena dachowa, zmęczona chyba wiekiem, przy myciu na myjni ułamała się. Szukam teraz jej godnej następczyni. Na allegro są różne pozycje w cenie do 30 PLN nawet, pytanie tylko czy znacie może jakieś miejsca, gdzie można kupić identyczne wizualnie jak te, co były montowane w modelach A4-B5? Z charakterystyczną gumową podstawą, gumowym kołnierzem, przechodzącym dopiero w 1/3 wysokości w "antnę właściwą" Oczywiście można w ASO ale wszyscy wiemy, iż jest tam dość drogo. Byłbym wdzięczny za info. Pozdrawiam!
Radek321 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Nie wiem czy dokładnie tak wygląda ta antena orginalnie ale znalazłem coś takiego na allegro. http://www.allegro.pl/item219652419_antena_samochodowa_maszt_audi_a4_a6_a8.html
freon Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Dlatego napisałem, że na allegro można kupić do 30 PLN, ale chodzi mi o może coś, czego ja sam nie znalazłem, a szukałem dużo.
Kabaret Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 jak możesz to prześlij na pw foto twojej anteny, mam w garażu jeden komplet (bat + podstawa montowana w dachu)
freon Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Napisałem na PW ale że trochę to trwało, kupiłem nową od Pani Allegro:) Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi