Energizer Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Witam Waśnie stałem sie szczęśliwym posiadaczem A4 b7 Avant z 2005 mam w niej oryginalne nagłośnienie audi concert + głośniki bose ze wzmacniaczem. Mój problem polega na tym ze "nie działają tylne głośniki i woofer" nie mam zielonego pojęcia co może być bezpośrednią przyczyna tego ze owy sprzęt nie działa proszę o pomoc !!! P.S Przy włączeniu i wyłączeniu radia cos pstryka w wzmacniaczu.
andriu23 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 a masz oryginalne radio??????????? jak nie to zobacz jak jest podłączone, bo potrzebna jest przejściówka żeby tył działał. Poszukaj bo już nie raz był temat poruszany.
Energizer Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2010 Tak mam oryginalne radio, a jak szukałem to we wszystkich postach jest mowa o nieoryginalnych radiach
dawcio2893 Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Ponawiam .. jak poradziles sobie z tym problemem mam cos podobnego
lennox Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Prawdopodobnie wzmacniacz spalony, bo jeśli byłby to bezpiecznik (numer 39) to prawdopodobnie nie działało by radio.
guzer Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) Podpinam się pod temeat Chodzi o to ze na oryginalnym radiu wszystko działa super. Założyłem chińskie radio dedykowane do tego modelu, i tylne głośniki i subwoofer grają ale bardzo cicho, czy jest jakiś sposób by działały normalnie ? Kupiłem moduł który miał rozwiązać ten problem ,ale radio się nie uruchamia . Edytowane 19 Marca 2016 przez guzer
Rekomendowane odpowiedzi