Gość Badix Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Witam Kupiłem zmieniarkę Panasonica - moje pytanie jesttakie: którędy poprowadzić kabel do bagażnika ? Pod plstikowymi listwami wzdłuż progów ? jeżeli tak - to jaki jest patent na ich zdemontowanie ? I ewentualnie - jak sobie poradzić przy tylnej kanapie ? Ktoś z Was kładł już taki kabelek ? I ostatnie pytanko - rozumię że wystarczy wpiąc zmieniarkę do radia ale trzeba ją tez zasilić czy jest zasilana z samego radyjka ? Trzeba ją aktywować czy jest wykrywana automatycznie ? Poz
Gość spedyt Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Kabelek do zmieniarki poprowadź w listwie progowej, opis jak ją zdjąć jest w Warsztacie.
sardo Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Ja kupiłem autko z przewodami do zmieniarki i zasileniem. Przewody poprowadzone są pod listwą progową. Tylne siedzenie wystarczy podnieść od przodu i pociągnąć do siebie tak aby wyszło spod oparcia. Co do listew to wyciągasz zaślepki wkrętak i wio odkręcanie zaczynasz od przodu.
Rekomendowane odpowiedzi