Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

panowie może mi ktoś sprawdzić w Etce nr czujnika ciśnienia oleju oraz przerywacza kierunków (włącznik awaryjnych) do mojego auta :?: nie mam jeszcze etki na lapku, Wiesiek kiedy masz czas :?: :rolleyes:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja zawsze jak mam wolne :decayed:

Opublikowano

panowie może mi ktoś sprawdzić w Etce nr czujnika ciśnienia oleju oraz przerywacza kierunków (włącznik awaryjnych) do mojego auta :?: nie mam jeszcze etki na lapku, Wiesiek kiedy masz czas :?: :rolleyes:

Czujnik ciśnienia oleju :

do nr. VIN WAUZZZ8D_X_500000 038 919 081 B zam. 01.06.07r. na 038 919 081 M ( 0.9 BAR M10x1 , 1 styk , szary )

powyżej VIN WAUZZZ8D_Y_000001 038 919 081 C zam. 01.03.07r. na 038 919 081 M ( 0.75 - 1.05 BAR , 1 styk , szary )

Włącznik awaryjnych z przekaźnikiem migaczy :

12V 4x12W 8D0 941 509 H (01C)

Opublikowano

Czujnik ciśnienia oleju :

do nr. VIN WAUZZZ8D_X_500000 038 919 081 B zam. 01.06.07r. na 038 919 081 M ( 0.9 BAR M10x1 , 1 styk , szary )

powyżej VIN WAUZZZ8D_Y_000001 038 919 081 C zam. 01.03.07r. na 038 919 081 M ( 0.75 - 1.05 BAR , 1 styk , szary )

Włącznik awaryjnych z przekaźnikiem migaczy :

12V 4x12W 8D0 941 509 H (01C)

:oklaski: :oklaski: :oklaski:[br]Dopisany: 27 Lipiec 2011, 20:46_________________________________________________Robert ciągnę inną ETKę

Opublikowano

]Dopisany: 27 Lipiec 2011, 20:46_________________________________________________Robert ciągnę inną ETKę

za co ja ciagniesz :tongue4:
Opublikowano

Za luloka :naughty:

Opublikowano

Za luloka :naughty:

ja tooo, aaa kysz a kysz :tongue4: :tongue4:
Opublikowano

Leca na browca i do chaty narta :hi:

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

Robert ciągnę inną ETKę

Taką w wersji bez "PLUS'a" ? Chyba jedynie w tej będą te ceny się aktualizować :mysli:

[br]Dopisany: 27 Lipiec 2011, 21:03_________________________________________________

Leca na browca i do chaty narta :hi:

Narta :hi:

Opublikowano

ArturQ...

101 LOT ZYCZA :drunk: :drunk:

Opublikowano
  • Autor

:notworthy:Robert

ale pomyliłem się z tym czujnikiem :decayed: chodziło mi o czujnik oleju który jest od spodu w misce olejowej, a napisałem czujnik ciśnienia :decayed:

Opublikowano

Czujnik poziomu oleju dla 4-cyl.

1J0 907 660 B w ASO ~ 234 zł

Opublikowano
  • Autor

Czujnik poziomu oleju dla 4-cyl.

1J0 907 660 B w ASO ~ 234 zł

:notworthy:

kurde wczoraj nie kupiłem tego regulatora, a dziś już się aukcja skończyła :embarrassed:

Opublikowano

kurde wczoraj nie kupiłem tego regulatora, a dziś już się aukcja skończyła :embarrassed:

Jakiego "regulatora" ? :mysli:[br]Dopisany: 27 Lipiec 2011, 22:25_________________________________________________Tu by był >>> http://skodexim.pl/index.php?products=product&prod_id=1330 a;e czy ja wiem czy to ORI :mysli: Może lepiej dołożyć i kupić jednak ORI , może zapytaj GETem

Opublikowano
  • Autor
Jakiego "regulatora" ?

drl :>

Tu by był >>> http://skodexim.pl/index.php?products=product&prod_id=1330 a;e czy ja wiem czy to ORI

nie wygląda jak ori, ori jest z Hella.

potrzebuje też do niego wtyczkę, chyba jednak za nisko mam skręcony gwint :kwasny:

Opublikowano

wtyczka ( oprawa wtyczki ze stykami płaskimi i zabezpieczeniem , 3 styki , czarny )

3D0 973 703 :wink4: ~ 15.63 zł

[br]Dopisany: 27 Lipiec 2011, 22:34_________________________________________________Tu jest ORI czujnik

vwpartsborapassatgolfiv.jpg

Opublikowano
  • Autor

Tu jest ORI czujnik

vwpartsborapassatgolfiv.jpg

ten to jest ori :good:

dzięki za numery :notworthy:

Opublikowano

:hi:najlepszości Arturrro

podziękował :wink4:[br]Dopisany: 27 Lipiec 2011, 23:00_________________________________________________

Arturoo najlepszego :drunk:

dzięki :wink4:[br]Dopisany: 27 Lipiec 2011, 23:03_________________________________________________

ArturQ...

101 LOT ZYCZA :drunk: :drunk:

dzięki :wink4:[br]Dopisany: 27 Lipiec 2011, 23:05_________________________________________________

tu masz numer do chłopa

604 713 918 ,dzwoń z rana niech wysyła za pobraniem by do soboty doszły :wink4:,adres mu sms'em poślesz

Arek ja gdzieś u ojca w garażu mam włącznik awaryjnych,poszukam przez weekend :wink4:[br]Dopisany: 27 Lipiec 2011, 23:08_________________________________________________co do czujnika oleju ,poszukałbym na allegro-ja do siebie za 50 wyrwałem plus 8 kw,jeżdzę już 9 m-cy i jest ok.[br]Dopisany: 27 Lipiec 2011, 23:12_________________________________________________

zaś wszyscy poszli spać z kurami :?: :confused4:

Opublikowano

:gwizdanie: no co Ty