Opublikowano 16 Kwietnia 201214 l Wiem że jest inny temat od tego ale kogo widziałem na parkingu pod UM Rybnik ?? czarna b7 kombi , końcówka tablicy 38VX przyciemniane szybki ramki z klubu. godzina 15.20??
Opublikowano 16 Kwietnia 201214 l Wiem że jest inny temat od tego ale kogo widziałem na parkingu pod UM Rybnik ?? czarna b7 kombi , końcówka tablicy 38VX przyciemniane szybki ramki z klubu. godzina 15.20?? chyba Andrzeja jeżeli się nie myle
Opublikowano 16 Kwietnia 201214 l Tu na forum chyba nikt niema kombi, tylko avanty są ---------- Post dopisany at 18:38 ---------- Poprzedni post napisany at 18:37 ---------- jak go znależc na forum? Tu masz jego temat > http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?153109-B7-BPW-Chcia%B3em-sie-pochwalic-Moja-Czarn%B1-Besti%B1
Opublikowano 16 Kwietnia 201214 l takk to jest on powiem tyle za***ista sztuka;] A tam klekot jak klekot
Opublikowano 16 Kwietnia 201214 l no klekot jak klekot ale zamieniłbym sie z moim czerwonym dyliżansem:decayed:
Opublikowano 16 Kwietnia 201214 l no klekot jak klekot ale zamieniłbym sie z moim czerwonym dyliżansem:decayed: mogłeś się zatrzymać i zerknąć do środka poza tym furka jest do sprzedania jeśli chcesz
Opublikowano 16 Kwietnia 201214 l no klekot jak klekot ale zamieniłbym sie z moim czerwonym dyliżansem:decayed: poza tym furka jest do sprzedania jeśli chcesz Chyba masz stare info
Opublikowano 16 Kwietnia 201214 l no klekot jak klekot ale zamieniłbym sie z moim czerwonym dyliżansem:decayed: mogłeś się zatrzymać i zerknąć do środka poza tym furka jest do sprzedania jeśli chcesz Eee tam 2.0 TDI:whistling:
Opublikowano 16 Kwietnia 201214 l no klekot jak klekot ale zamieniłbym sie z moim czerwonym dyliżansem:decayed: poza tym furka jest do sprzedania jeśli chcesz Chyba masz stare info stare nie stare, stołki wyciągnie a jak ktoś położy normlana kasę to Andrzej sprzeda
Opublikowano 16 Kwietnia 201214 l Andrzej też ma ten nowszy silnik cos "poprawiony" Wieśku jak to mawiają.. kożdego szkoda ja za to kładłem się koło 1:30 a na 6 do roboty to już zdążyłem poobiednią drzemkę zaliczyć przy kompie nawet nie wiem kiedy odpadłem
Opublikowano 16 Kwietnia 201214 l no klekot jak klekot ale zamieniłbym sie z moim czerwonym dyliżansem:decayed: poza tym furka jest do sprzedania jeśli chcesz Chyba masz stare info stare nie stare, stołki wyciągnie a jak ktoś położy normlana kasę to Andrzej sprzeda Najpierw musi się taki znaleźć co da tą kasę ---------- Post dopisany at 19:26 ---------- Poprzedni post napisany at 19:24 ---------- Andrzej też ma ten nowszy silnik cos "poprawiony" No poprawił go.. DPFa wywalił 2.0tdi to 2.0tdi a BPW ma tylko 8V
Opublikowano 16 Kwietnia 201214 l Chopy w ogóle do sprzedania ciągle GALAXY SII (S2) jeśli ktoś chętny.. ideał jak nowy dosłownie bez ryski za 1000pln pudełko wszystkie graty angielska ładowarka.. ---------- Post dopisany at 19:40 ---------- Poprzedni post napisany at 19:27 ---------- No poprawił go.. DPFa wywalił 2.0tdi to 2.0tdi a BPW ma tylko 8V kur musze kiedyś w końcu poczytać o tych 2.0 Hammer, BPW ma przecież cos poprawione w stosunku do BLB
Opublikowano 16 Kwietnia 201214 l No poprawił go.. DPFa wywalił 2.0tdi to 2.0tdi a BPW ma tylko 8V kur musze kiedyś w końcu poczytać o tych 2.0 Hammer, BPW ma przecież cos poprawione w stosunku do BLB Napęd pompy oleju na kołach, DPF i 8V to BLB po swapie pompy jest lepsze
Opublikowano 16 Kwietnia 201214 l No poprawił go.. DPFa wywalił 2.0tdi to 2.0tdi a BPW ma tylko 8V kur musze kiedyś w końcu poczytać o tych 2.0 Hammer, BPW ma przecież cos poprawione w stosunku do BLB Napęd pompy oleju na kołach, DPF i 8V to BLB po swapie pompy jest lepsze no coś mi świtało że jednak poprawione a 8V w czym gorsze? moc ta sama .. moment słabszy czy coś się d_upiło?
Opublikowano 16 Kwietnia 201214 l No poprawił go.. DPFa wywalił 2.0tdi to 2.0tdi a BPW ma tylko 8V kur musze kiedyś w końcu poczytać o tych 2.0 Hammer, BPW ma przecież cos poprawione w stosunku do BLB Napęd pompy oleju na kołach, DPF i 8V to BLB po swapie pompy jest lepsze no coś mi świtało że jednak poprawione a 8V w czym gorsze? moc ta sama .. moment słabszy czy coś się d_upiło? Głośniejsze.