wiesiek3d Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Arek jest też opcja usuń konto tak jak napisał Marcin Ale powiedz po co ma usuwać konto jak może mu harda zrobić lub do fabric powrócić No dokładnie masz rację jeśli chodzi o sprzedaż tel ale może ktoś nie chcieć juz maila w tel a niekoniecznie chce sie wszystkiego z tel pozbywać, dla mnie oczywiste było że ustawienia fabryczne kasuja wszystko a usunac konto z tel nie znaczy usunac konto przeciez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Pany,co tu taka cisza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Bo jest juz pozno Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) ale mam kaca Masakra działka mnie wykończy.. Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez blant88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 ale mam kaca Masakra działka mnie wykończy.. Daniel, a sezon grilowy dopiero sie zacznie.... :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 ale mam kaca Masakra działka mnie wykończy.. Daniel, a sezon grilowy dopiero sie zacznie.... :) :) :) I tego nawet mogłeś nie wspominać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Hejka.... http://a4-klub.pl/index.php?/topic/357218-1x-avus-iii-18-x8j-et45-oryginal-audi-s4-b6/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Daniel widzę że bez % już nie potrafisz żyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Blant ale po to są podobno działki Ty po co masz swoją? Chyba nie dla grzątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Blant ale po to są podobno działki Ty po co masz swoją? Chyba nie dla grzątek Dobrze powiedziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Daniel widzę że bez % już nie potrafisz żyć Wiesiek Blant ale po to są podobno działki[emoji14]Ty po co masz swoją? Chyba nie dla grzątek Daniel widzę że bez % już nie potrafisz żyć Blant ale po to są podobno działki[emoji14]Ty po co masz swoją? Chyba nie dla grzątek Żyć idzie też bez % ale co to za życie "piwo musi być "A działkę kupiliśmy dla relaksu haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 siemanko po czterech dniach picia. Blant forma poszła w górę do Nysy będę gotowy aż sam byłem zaskoczony teraz w Wiśle. P. S Koniec nocek! hehe Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1000142913400702&id=483950361686629 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Te Lon wyżyj (Matek)...kedy mi odpiszesz na moji zapytani?? Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez Polko_V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 siemanko po czterech dniach picia. Blant forma poszła w górę do Nysy będę gotowy aż sam byłem zaskoczony teraz w Wiśle. P. S Koniec nocek! hehe Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka No i pięknie, precz z nockami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Te Lon wyżyj (Matek)...kedy mi odpiszesz na moji zapytani?? sory ostatnio troche za bardzo poleciałem. dam Ci dzis znac po robocie czy sie nie sprzedał, jak co to jest sprawny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Te Lon wyżyj (Matek)...kedy mi odpiszesz na moji zapytani?? sory ostatnio troche za bardzo poleciałem. dam Ci dzis znac po robocie czy sie nie sprzedał, jak co to jest sprawny ...sprawdzałeś czy tylko wnioskujesz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi