Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Espania :brawo: Espania :brawo: Espania :brawo:

:decayed:

:facepalm::facepalm::facepalm:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

kopa lot synki :facepalm:

Espania :brawo: Espania :brawo: Espania :brawo:

:decayed:

:thumbup1::thumbup1::thumbup1:

Hiszpania - Niemcy i wygrają nasi :decayed:

---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ----------

łoooooooooooooooooooooooooo jaka akcja Espańczyków :kox: ja iniesta to zdupił :facepalm:

SYNKI NIE POTRZEBUJE KTOŚ CZEGOŚ OD TOMA?

JA POTRZEBUJĘ DOŚĆ PILNIE OLEJ MOTUL OW30 jeśli ktoś też coś to się zrzucamy na wysyłkę :wink:

Opublikowano

ESPANIA :decayed:

Brawa dla Portugalii :oklasky::oklasky::oklasky:

A jutro ITALIA :brawo::brawo::brawo:

Opublikowano
ESPANIA :decayed:

Brawa dla Portugalii :oklasky::oklasky::oklasky:

A jutro ITALIA :brawo::brawo::brawo:

a tys je pizniety:facepalm:

Opublikowano

Zobaczysz synku , jutro ITALIA :grin::grin:

---------- Post dopisany at 23:41 ---------- Poprzedni post napisany at 23:39 ----------

a tys je pizniety:facepalm:

A ty pie-rdolnięty :decayed: .... z niebieskiego młotka w Helmutowski łeb :grin:

Opublikowano

dupiato i tyle w temacie

ale jedno jest pewne, jak Portugalia tyle problemów sprawiła wielkiej niby Hiszpanii to Niemcy się może po nich przejadą.. :naughty: Choć wiadomo, ze mecz meczowi nierówny.

Opublikowano

Zauważ , że Hiszpanie 48 h mniej odpoczywali od tych wszystkich CR7 , tak samo jutro Gebelsownia miała 48 h więcej odpoczynku od Makaroniarstwa :cool1:

---------- Post dopisany at 23:53 ---------- Poprzedni post napisany at 23:51 ----------

Jutro Makarony wygrają w karnych :naughty:

W Niedzielę FINAŁ :

ESP : ITA :naughty: I wygrają makarony :guma:

---------- Post dopisany at 23:59 ---------- Poprzedni post napisany at 23:53 ----------

Nara wszystkie pociotki i inni Helmuty co macie pół familii w tych Szwabiastych stronach gdzie w wakacje jedziecie na mopie np. w FABRYCE BMW :grin::grin::grin::grin::facepalm:

j**ane cfaniaczki , czują się Niemcami ( chociaż troszkę ) :polew:

:hi:

Opublikowano

Robert chłopcze ależ Ty się zmieniłeś :shock3:

gburownia pełną gębą :decayed:

---------- Post dopisany at 00:05 ---------- Poprzedni post napisany at 00:04 ----------

leca :hi:

Opublikowano

A czy ja panie Onion tą "gburownię" piję do Ciebie akurat :cool1:

Opublikowano

no poirytował się :whistling:................Roberto szkoda zdrowia Pane :wink:

Opublikowano

Teraz nie wiem o co wam kaman :facepalm:

Akurat wszyscy piszą których najmniej miałem na myśli :facepalm:

Opublikowano

A czy ja panie Onion tą "gburownię" piję do Ciebie akurat :cool1:

o urwa :shock3:

przecież żartowałem!!!!!!!!!!!!!!!!! bo sam jeszcze przed chwilą byłem pewien że też se jaja robisz :facepalm:

także z mojej str luuuuzik :wink:

Opublikowano

Jest tu kilka takich Wielkich NIEMCÓW , szczególnie jeden jadący na mopie w fabryce bmw ( bo kuzynka jego mamy kiedyś sprzątała u kierownika hali który ma teraz za zadnie właśnie porządki w bmw ) :facepalm::grin:

:decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 00:16 ---------- Poprzedni post napisany at 00:14 ----------

I czuje sie wspaniałym Niemcem , lepszym od nas :grin:

Opublikowano

jak zły to poczyta to Ty na msze będziesz musiał dać by auta kto nie porysował :decayed:

Opublikowano

jo ida spać :decayed:

byłem pewien że tu jedziecie żeby spam się mnożył a to są chyba jakieś porachunki :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Opublikowano

Roberto a po co Ty mieszasz takie wątki do tego komu kibicujesz..?

To tak jakby mi albo Tobie ktoś zarzucił, że mamy pedała w rodzinie bo kibicowaliśmy Holandii i do niego jezdzimy bo to rodzina i prace załatwi

Ja tam nie patrze na te mecze z tej perspektywy (może za młody jestem), Niemcy [o ile można ich tak do konca nazwać :polew:] grają według mnie najlepszą piłke na tym EURO i tyle.. Hiszpanią jestem znudzony bo za dużo wygrywają a z tych milionów podań już mi się niedobrze robi

Opublikowano

No czyli co , będziesz za Hiszpanią jeżeli przegra :facepalm: Synek nie czytaj za dużo ONETU i tym podobnych dupin :wink:

Hiszpanie wszystkich wk***iają bo ciągle wygrywają i tyle , ... aha i niech mi nikt nie mówi , że Niemcy rają w tej chwili najlepszą piłkę :facepalm:

---------- Post dopisany at 00:24 ---------- Poprzedni post napisany at 00:20 ----------

jo ida spać :decayed:

byłem pewien że tu jedziecie żeby spam się mnożył a to są chyba jakieś porachunki :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Szymon to wszystko Polsko-Niemieckie porachunki :grin: ... za którąś ze stron chyba kuźwa staniesz :decayed:

Opublikowano

Nigdy nie kibicowałem Hiszpanii, żadnemu hiszpańskiemu klubowi i mam na nią wyebaaane po całości to primo

secundo, nie czytam onetu :polew:

tertio, przerzutem nie jestem

i quatro, na tym euro żadna reprezentacja mnie grą nie zachwyciła, a gra Niemców mi sie najbardziej podoba, chvjowy turniej jakoś dla mnie od początku i z fusballu to już czekam na LM

i spokoniusio :)

---------- Post dopisany at 00:27 ---------- Poprzedni post napisany at 00:26 ----------

Szymon to wszystko Polsko-Niemieckie porachunki :grin: ... za którąś ze stron chyba kuźwa staniesz :decayed:

a jak ja byłem za biciem ruskich w Wawie to mnie od nietolerancyjnych nazywano :(:grin:

Opublikowano

Artur czamu alu sprzedajesz ?:naughty: 19 kupiłeś :decayed:

Opublikowano

A ty to już z ruskimi zaczynasz , najpierw szwabów wy***iemy później kaccapów :decayed:

---------- Post dopisany at 00:35 ---------- Poprzedni post napisany at 00:32 ----------

Badboy cały czas on line tylko kombinuje jak tu teraz tego "mopa" w fabryce bmw zagadać" :grin:

Właśnie prze to rozpierdalają mnie tacy "Polskie Niemcy" :facepalm:

Prawda wyszła na jaw niestety :bag:

---------- Post dopisany at 00:37 ---------- Poprzedni post napisany at 00:35 ----------

Ale koniec "rasistowskich" poglądów :grin::decayed:

Jutro Italia wygra i tyle :wink: