ROBERT Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 ---------- Post dopisany at 22:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ---------- panowie wy coś będziecie działać ze spotami czy olewacie temat? dostałem kilka PW i nie wiem co odpisać.... No ja myślę , że spoty będą jak się trochę ociepli
wiesiek3d Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Ja mam zakaz wstępu na spoty bo nie mam już OOOO i zszedłem na psy tzn. na VWageny
blant88 Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 ---------- Post dopisany at 22:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ---------- panowie wy coś będziecie działać ze spotami czy olewacie temat? dostałem kilka PW i nie wiem co odpisać.... No ja myślę , że spoty będą jak się trochę ociepli ja tez tak mówie
ROBERT Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Wreszcie w domu , teraz czas na rehabilitację wątroby Ja mam zakaz wstępu na spoty bo nie mam już OOOO i zszedłem na psy tzn. na VWageny Wiesiek tak po znajomości możesz przyjechać nawet i VW
ROBERT Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Gdzieś zgubił kropkę z nicka A nie wiem , gdzieś się zapodziała Zerknijcie na głosowanko i rzućcie głosem jak się podoba... Jak nie to też kliknijcie. http://a4-klub.pl/kalendarz-audi-a4-klub-polska-120/luty-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-266584/ Paszlo
A-rek Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Opublikowano 26 Marca 2013 panowie wy coś będziecie działać ze spotami czy olewacie temat? dostałem kilka PW i nie wiem co odpisać.... Ale jakie PW ? z pytaniem czy będą jeszcze spoty w Rybniku ---------- Post dopisany at 22:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ---------- panowie wy coś będziecie działać ze spotami czy olewacie temat? dostałem kilka PW i nie wiem co odpisać.... No ja myślę , że spoty będą jak się trochę ociepli ok. to dajcie info co, gdzie i kiedy to zrobie aktuala w pierwszym poście Ja mam zakaz wstępu na spoty bo nie mam już OOOO i zszedłem na psy tzn. na VWageny skoro ci z tym źle to go sprzedaj i kup sobie Audi:whistling:
Dejmien Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SPctMq_0rNo
ROBERT Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 ---------- Post dopisany at 18:28 ---------- Poprzedni post napisany at 18:27 ---------- ok. to dajcie info co, gdzie i kiedy to zrobie aktuala w pierwszym poście Spoko ---------- Post dopisany at 18:30 ---------- Poprzedni post napisany at 18:28 ---------- Ja mam zakaz wstępu na spoty bo nie mam już OOOO i zszedłem na psy tzn. na VWageny skoro ci z tym źle to go sprzedaj i kup sobie Audi:whistling: Albo się zamień na ... np. ze mną
blant88 Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 po robocie Wiesiek za rok jedziesz z nami i kropka ! ale od czwartku tak jak Robert i wtedy jest miazga :D
wiesiek3d Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 po robocie Wiesiek za rok jedziesz z nami i kropka ! ale od czwartku tak jak Robert i wtedy jest miazga :D Ale po co ---------- Post dopisany at 21:08 ---------- Poprzedni post napisany at 21:07 ---------- Ja mam zakaz wstępu na spoty bo nie mam już OOOO i zszedłem na psy tzn. na VWageny skoro ci z tym źle to go sprzedaj i kup sobie Audi:whistling: Albo się zamień na ... np. ze mną Ale Ty sie brzydzisz VW
ROBERT Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Ale Ty sie brzydzisz VW Skąd wiesz ? ---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:50 ---------- po robocie Wiesiek za rok jedziesz z nami i kropka ! ale od czwartku tak jak Robert i wtedy jest miazga :D Ale po co Wiesiek spoko , nikomu nie powiemy , że to Ty przyjechałeś tą VW
badboy Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Ale Ty sie brzydzisz VW Skąd wiesz ? ---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:50 ---------- po robocie Wiesiek za rok jedziesz z nami i kropka ! ale od czwartku tak jak Robert i wtedy jest miazga :D Ale po co Wiesiek spoko , nikomu nie powiemy , że to Ty przyjechałeś tą VW my jesteśmy wyrozumiali, każdy w życiu popełnia błędy...
Rekomendowane odpowiedzi