m3rvin Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Nasz ziomal SWD...Zobacz policyjny pościg - Filmy Poboczem - 3/973 - Filmiki - Poboczem.pl Wstyd znowu SWD po marklowicach chyba to jest :decayed: Oj tak, ciekawe skąd wiesz sie jezdzi sie wie :decayed:
seves Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Nasz ziomal SWD...Zobacz policyjny pościg - Filmy Poboczem - 3/973 - Filmiki - Poboczem.pl Wstyd znowu SWD po marklowicach chyba to jest :decayed: Oj tak, ciekawe skąd wiesz sie jezdzi sie wie :decayed: hehe no dokładnie i skręcił w połomii na droga świerklany-wodzisław ale nie dojechoł hehe bo wybroł pole
blant88 Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 ale pogoda lipna i jeszcze w taką pogode na kawalerskie
A-rek Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Opublikowano 12 Maja 2013 Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ROBERT Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Widza Robert że na 18 chyba robisz Tak jest
ROBERT Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Pany chcę gwint zapodać , zna się ktoś na tym ? Sam gwint już mam , tylko teraz muszę to wymienić ... tak na 60-70 % wiem o co chodzi z wymianą ale potrzebowałbym jeszcze kilku "wskazówek" Ma ktoś jakieś większe pojęcie o tym ?
blant88 Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Pany chcę gwint zapodać , zna się ktoś na tym ? Sam gwint już mam , tylko teraz muszę to wymienić ... tak na 60-70 % wiem o co chodzi z wymianą ale potrzebowałbym jeszcze kilku "wskazówek" Ma ktoś jakieś większe pojęcie o tym ? mi też to bedzie potrzebne
A-rek Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 Ma ktoś jakieś większe pojęcie o tym ? hmmmmm, tu chyba będzie ciężko o kogoś takiego......
seves Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Pany chcę gwint zapodać , zna się ktoś na tym ? Sam gwint już mam , tylko teraz muszę to wymienić ... tak na 60-70 % wiem o co chodzi z wymianą ale potrzebowałbym jeszcze kilku "wskazówek" Ma ktoś jakieś większe pojęcie o tym ? mi też to bedzie potrzebne wszyscy na gwincie Ma ktoś jakieś większe pojęcie o tym ? hmmmmm, tu chyba będzie ciężko o kogoś takiego...... Ma ktoś jakieś większe pojęcie o tym ? hmmmmm, tu chyba będzie ciężko o kogoś takiego...... Arek a Ty to co?
m3rvin Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 robert blant , grzesiu = polko_v ogarnia temat ---------- Post dopisany at 10:48 ---------- Poprzedni post napisany at 10:48 ----------
bugi23 Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Dzisiaj widziałem coś takiego, kokpit oklejony jakimś materiałem Pewnie poduszkę pasażera miał wywaloną Wysłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2
ROBERT Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Ma ktoś jakieś większe pojęcie o tym ? hmmmmm, tu chyba będzie ciężko o kogoś takiego...... Noooo , ciężko będzie ale może mnie zaskoczysz :decayed: ---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- robert blant , grzesiu = polko_v ogarnia temat PS. Krzysiek zbierasz jeszcze te FV ? Bo nie wiem czy brać je dalej na tankszteli czy nie
Rekomendowane odpowiedzi