blant88 Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 Fajne buciki, Aurelii się podobają ? dzieki, jak najbardziej sie jej podobają ---------- Post dopisany at 19:29 ---------- Poprzedni post napisany at 19:28 ---------- jeszcze gwint dojdzie ale dopiero bedzie wszystko założone po malowaniu auta ,a w środę oddaje auto wiec bedzie kox jak wszystko bedzie porobione :] ---------- Post dopisany at 19:30 ---------- Poprzedni post napisany at 19:29 ---------- a później zabiore sie za silnik taki mam plan
A-rek Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Opublikowano 29 Maja 2013 Blant malujesz całe auto? to przed malowaniem rozciągnij sobie jeszcze nadkola żebyś mógł później przypasować idealnie felgi. po malowaniu już będzie szkoda, a uwierz mi że ci się to przyda.....
blant88 Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Blant malujesz całe auto?to przed malowaniem rozciągnij sobie jeszcze nadkola żebyś mógł później przypasować idealnie felgi. po malowaniu już będzie szkoda, a uwierz mi że ci się to przyda..... tak całe auto maluje , hmmm ... a o tym mu nie powiedziałem ale moge mu przekazać tylko jak mniej wiecej to bedzie wygladało bo niewiem jak mu to wytłumaczyć
A-rek Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Opublikowano 30 Maja 2013 Blant malujesz całe auto?to przed malowaniem rozciągnij sobie jeszcze nadkola żebyś mógł później przypasować idealnie felgi. po malowaniu już będzie szkoda, a uwierz mi że ci się to przyda..... tak całe auto maluje , hmmm ... a o tym mu nie powiedziałem ale moge mu przekazać tylko jak mniej wiecej to bedzie wygladało bo niewiem jak mu to wytłumaczyć http://s13.postimg.org/shpub09gz/whistling.gif a gdzie malujesz auto? potrzebna do tego będzie maszynka do nadkoli ---------- Post dopisany at 21:08 ---------- Poprzedni post napisany at 21:05 ---------- http://i1263.photobucket.com/albums/ii634/Pawel_Jodlowski/AudiA49.jpg tak to wygląda po zabiegu
blant88 Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 Blant malujesz całe auto?to przed malowaniem rozciągnij sobie jeszcze nadkola żebyś mógł później przypasować idealnie felgi. po malowaniu już będzie szkoda, a uwierz mi że ci się to przyda..... tak całe auto maluje , hmmm ... a o tym mu nie powiedziałem ale moge mu przekazać tylko jak mniej wiecej to bedzie wygladało bo niewiem jak mu to wytłumaczyć http://s13.postimg.org/shpub09gz/whistling.gif a gdzie malujesz auto? potrzebna do tego będzie maszynka do nadkoli ---------- Post dopisany at 21:08 ---------- Poprzedni post napisany at 21:05 ---------- http://i1263.photobucket.com/albums/ii634/Pawel_Jodlowski/AudiA49.jpg tak to wygląda po zabiegu zapytam może bedzie miał tą maszynke ,bo koleś jest dobry w te klocki
blant88 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 ale lipna pogoda już mnie ona dobija :/
seves Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 ale lipna pogoda już mnie ona dobija :/ mozna przynajmniej troche bokiem z rond polatac a szczerze to podobno caly tydzien mamy angielska pogode... Bo w Anglii to byla pogoda prawie hiszpanska momentami
blant88 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 ale lipna pogoda już mnie ona dobija :/ mozna przynajmniej troche bokiem z rond polatac a szczerze to podobno caly tydzien mamy angielska pogode... Bo w Anglii to byla pogoda prawie hiszpanska momentami to dobrze że w Anglii nie mieszkam bo dawno już umarłbym
seves Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 ale lipna pogoda już mnie ona dobija :/ mozna przynajmniej troche bokiem z rond polatac a szczerze to podobno caly tydzien mamy angielska pogode... Bo w Anglii to byla pogoda prawie hiszpanska momentami to dobrze że w Anglii nie mieszkam bo dawno już umarłbym no wlasnie na poludniu wcale nie jest tak zle... lata upalnego raczej nie maja ale i zimy tez nie maja hehe
wiesiek3d Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Na temat pogody proszę się nie wypowiadać, bo mnie to już chyba ch*j strzeli.
Rekomendowane odpowiedzi