blant88 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 ale lipa padła mi pompka centralnego zamka i nie umiem otworzyć auta jedynie z kluczyka umiem otworzyc przednie drzwi ale to nic nie umiem otworzyc klapki do wlewu paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Przecież możesz odblokować z bagażnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Przecież możesz odblokować z bagażnika. w jaki sposób ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 A o co chodzi ? chodzi o to, że w grudniu mechanik który robił mi rozrząd spiepszył mi robote i chce odzyskać kase. jutro jade specjalnie do Polski aby odzyskać kase i już dmucham na zimne gdyby się wymigiwał to uderzam do prawnika aby on mi pomógł jakoś kase odzyskać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Przecież możesz odblokować z bagażnika. w jaki sposób ? Przez otwór po prawej stronie bagażnika gdzie ma być trójkąt , do pociągnięcia jest cięgno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Przecież możesz odblokować z bagażnika. w jaki sposób ? Przez otwór po prawej stronie bagażnika gdzie ma być trójkąt , do pociągnięcia jest cięgno. http://imageshack.com/a/img89/1415/0tpu.jpg dzięki bardzo , ale otworzyłem już w inny sposób , a w pompce poszedł mi wirnik ale już jest zamówiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Arek jak by co to dajesz do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Widza że Robert mo nowego dyskutanta o fussbalu Badboy zniknął Buhahaha Trzeba kogoś "postresować" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Arek i jak ,bo nic nie dałeś znać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Wiesiek sorki... niestety żadnej kasy nie odzyskam bo już na początku cała reklamacja została źle wypisana człowiek uczy się na błędach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Wiesiek sorki... niestety żadnej kasy nie odzyskam bo już na początku cała reklamacja została źle wypisana człowiek uczy się na błędach.... To coś chłopie tam spieprzył. napisz PW albo zadzwoń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Wiesiek miałem podjechać do ciebie w sobote ale źle się czułem, a w niedziele wracałem do DE:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Trudno masz pojechane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 młody szyby przyciemnił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Nie ,jeszcze nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi