blant88 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Pany co wy na to żeby w sobote zrobic jakiegos grilla/ognicho w tej miejscówce w lesie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Jeszcze trochę zimno jest, ale można spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 :hi:Choćbym nie wiem jak się starał to ja nie dam rady w żaden weekend do maja na dłuższą posiadówke. A w dodatku w sobote urodziny teściowej Kupie gdzies u nas w regionie dystanse? Bralem u Misali i rozlecialy sie po 3-4 miesiącach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Jeszcze trochę zimno jest, ale można spróbować. zobaczymy jaka pogoda bedzie ---------- Post dopisany at 17:07 ---------- Poprzedni post napisany at 17:06 ---------- :hi:Choćbym nie wiem jak się starał to ja nie dam rady w żaden weekend do maja na dłuższą posiadówke. A w dodatku w sobote urodziny teściowej Kupie gdzies u nas w regionie dystanse? Bralem u Misali i rozlecialy sie po 3-4 miesiącach no ale na chwile mozesz wpasc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 :hi:Choćbym nie wiem jak się starał to ja nie dam rady w żaden weekend do maja na dłuższą posiadówke. A w dodatku w sobote urodziny teściowej Kupie gdzies u nas w regionie dystanse? Bralem u Misali i rozlecialy sie po 3-4 miesiącach Uważaj bo sie zajedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 :hi:Choćbym nie wiem jak się starał to ja nie dam rady w żaden weekend do maja na dłuższą posiadówke. A w dodatku w sobote urodziny teściowej Kupie gdzies u nas w regionie dystanse? Bralem u Misali i rozlecialy sie po 3-4 miesiącach Uważaj bo sie zajedziesz Luzik od lutego to juz tak trwa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 panowie jak trzeba zmienić info w pierwszym poście to mówcie:wink: Matek podjedź do Tuning World, Michael Tuning, AD-Tec albo Kasan Tuning, ktoś powinien mieć na miejscu. pytanie do panów z B5, nie szuka ktoś z was grilla z RS4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 panowie jak trzeba zmienić info w pierwszym poście to mówcie:wink: Matek podjedź do Tuning World, Michael Tuning, AD-Tec albo Kasan Tuning, ktoś powinien mieć na miejscu. pytanie do panów z B5, nie szuka ktoś z was grilla z RS4? a jakaś okazyjna cena tego grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 okazją jest to, że wogóle jest taki grill do kupienia w używce:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 okazją jest to, że wogóle jest taki grill do kupienia w używce:wink: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 :hi:Arku, szkoda ze wczesniej sie nie rozgadalismy bo wczoraj zamontowałem do siebie grill RS4. Poszukuje kogoś PEWNEGO do zrobienia polerki lakieru. Jak ktos ma namiary to dawać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Więc sezon uważam za otwarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 U mnie we wtorek Sent from my LG-P700 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 A ja jeszcze poczekam. I d*pa z grilla, pogoda nawaliła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 wczoraj zamontowałem do siebie grill RS4. ori? daj info na PW gdzie dorwałeś i za ile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 A ja jeszcze poczekam. I d*pa z grilla, pogoda nawaliła. no pogoda sie jednym słowem zj***ł# a grilla wczoraj już przyszykowałem itp. no nic trudno innym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi