wiesiek3d Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Arek jednak B5 wymiata, najładniejsza buda
Matek Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 blant, widzę że jesteś zdjęciach z VAG Rybnik. Pany, trzeba ogarnac spota jakos w najblizszym czasie. Wpadnie ktoś z grubym projektem, bo już z tą osoba gadałem:decayed:
blant88 Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 blant, widzę że jesteś zdjęciach z VAG Rybnik. Pany, trzeba ogarnac spota jakos w najblizszym czasie. Wpadnie ktoś z grubym projektem, bo już z tą osoba gadałem:decayed: a no pojawiam sie a na spota to jak najbardziej ZA tylko mowic kiedy i o ktorej
Matek Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 No pewnie teraz sie skapłem ze mam nocki.. w tym tygodniu..
blant88 Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 No pewnie teraz sie skapłem ze mam nocki.. w tym tygodniu.. to tak jak ja
blant88 Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Matek, rejman jedziecie jutro na Tuning Battle do Szymocic?
ROBERT Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Wiesiek Wszystkiego Najlepszego !!! czemu nie wszedłeś wczoraj ? Nawet nie wiedziałem , że tam z Darkiem Gadałeś a ja malowałem pokój
Matek Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Matek, rejman jedziecie jutro na Tuning Battle do Szymocic? mi ni huhu nie pasuje, a miałem jechac
rejmen Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Ja tez odpadam. Jutro mam zaklepana hamownie:naughty:
wiesiek3d Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Wiesiek Wszystkiego Najlepszego !!! czemu nie wszedłeś wczoraj ? Nawet nie wiedziałem , że tam z Darkiem Gadałeś a ja malowałem pokój Dzięki za życzenia, wiem że malowałeś i dla tego nie chciałem Ci przeszkadzać. Przyjedź kiedy do dziadka
rejmen Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 ZDROWYCH! TMW electronic - był ktoś? dzisiaj miałem okazje odwiedzić.
Rekomendowane odpowiedzi